Nnywellness.com

Hvordan registrere en DECT-telefon


Hvis du eier et DECT trådløs telefon sett fra en produsent slik Panasonic, hver gang du legger til en ny telefon, må du registrere den til basen. (Når du kjøper startsettet, ekstra håndsettet er allerede registrert til base.) For å registrere håndsettet, trenger du å inn i programmering menyen og input de rette kodene. Etter at du registrerer telefonen, kan du bruke den til å opprette og motta samtaler fra hvor som helst i huset. Huske på at registreringsprosedyrer vil variere etter produsent. Hvis produsentens prosedyrer ikke fungerer for telefonen, kan du se brukerhåndboken for brukeren.

Instruksjoner

• Finn knappen "Meny" på håndsettet. Finn knappen ved å se under skjermen, hvor du vil se tre knapper. Knappen "Meny" er den midterste knappen. Trykk denne knappen og angi koden "#130."

• Trykk "#" når den neste skjermen blinker.

• Trykk på "Meny" knappen igjen, etterfulgt av "#130" når skjermbildet "Angi nummer" vises. Følg dette ved å trykke "1"-knappen.

• Sette håndsettet på basen og la den det i fem sekunder. Løft av røret og trykk "OK" alternativet til telefonen piper og det røde lyset blinker på basen.

• Trykk på "OK" mens telefonen er pipelyd. Telefonen vil søke signalet og vise en melding om vellykket registrering.