Nnywellness.com

Hvor å fastsette rygg bremsene på en 1999 Dodge Dakota


1999 Dodge Dakota er utstyrt med bremseskoene bak bakhjulene. Dodge innføre ikke bak skivebremser til 2001. Bak bremsesystem inkluderer bremseskoene, brems sylinder, justering arm og parkeringsbrems kabel. Når gasspedalen er komprimert, komprimerer brems sylinderen bremseskoene på innsiden av bremsen trommene. Skoene kan stoppe bilen ved å bruke friksjon på innsiden av trommer. Når brems sko materialet når 1/8-tomme i tykkelse, må du endre skoene ut så snart som mulig.

Instruksjoner

• Park din 1999 Dodge Dakota på et nivå, asfaltert underlag og slå av motoren. Gå til baksiden av lastebilen og løsne alle det lug vanskelige problemer fra de forreste hjulene om 1/4-tommers med en lug fastnøkkel eller dekk.

• Heve den bakre enden av Dodge Dakota med en knekt og posisjon jack står under angitte bakre jacking poeng bak hver bakhjulet. Lavere lastebilen på stands og la jack som ekstra sikkerhet.

• Fullfør skru alle det lug vanskelige problemer fra bakhjulene. Trekke hjulene av og sett dem til side.

• Flytt til bakre førerens side wheel hub montering og finne små gummi pluggen på baksiden av wheel hub montering backing plate. Fjern pluggen med en tang til brems justering utstyret.

• Skyv slutten av en brems justere verktøyet i access hullet og flytter verktøyet til du finner justering utstyret. Se gjennom hullet med en lommelykt å sørge for at verktøyet er på toppen av en av justering. Trykk girene nedover med verktøyet to eller tre ulike tider å løslate bremseskoene fra brems trommelen. Fjerne verktøyet fra access hullet.

• Flytt til foran hjulet hub montering og trekke brems trommelen rett utenfor hjulnavet. Hvis trommelen er fast, kan du bruke en gummihammer eller hammer for å banke på baksiden av trommelen før det er løs nok til å fjerne fra huben. Avsette brems trommelen.

• Finn brems fjærene på toppen av bremseskoene. Bruk en brems våren flytting verktøyet for å fjerne kilder. Bruke en flat skrutrekker til å unhinge den andre enden av brems våren fra beholde klippet. Dra slutten av brems justering kabelen av ankeret ovenfor sylinder brems.

• Fjerne brems skoen beholde klipp fra hver brems sko med en brems sko beholde klipp verktøyet. Skyv slutten av verktøyet i hodet av beholde klippet og vri verktøyet å dra klippet ut.

• Trekk bremseskoene utover og fra wheel hub for hånd. Trekk skoene mot deg og sette dem på bakken. Installere nye brems sko deler og tilbehør til nye bremseskoene. Spre nye bremseskoene og plasserer dem over wheel hub montering.

• Koble brems kildene til toppen av bremseskoene og beholde klippene med brems våren verktøyet. Kontroller at toppen av bremseskoene mot hver side av brems sylinderen. Pass også på at bunnen av bremseskoene er opp mot hver side av justering Bremsearm. Koble parkeringsbrems kabel tilbake på ankerpunktet ovenfor sylinder brems.

• Kontrollere brems trommelen for overdreven slitasje og not. Hvis noen av skaden er overdreven, erstatte trommelen med en ny tromme. Skyv brems trommelen tilbake over wheel hub montering. Skyv verktøyet brems justering gjennom det bakre tilgang hullet på baksiden av hjulnavet. Flytt justering girene oppover til bremseskoene berører innsiden av bremsen trommene. Tilbake på justeringen gear fire til fem Klikk slik at bremseskoene justeres til riktig avstand fra innsiden av bremsen trommene. Fjerne verktøyet og sette inn gummi pluggen.

• Skyv hjulet tilbake på og skru det lug vanskelige problemer på stramt. Flytt til bakre passasjerens side hjulet og gjenta de samme trinnene for å erstatte bakre bremseskoene. Heve lastebilen med jack og fjerne jack står. Senk bilen til bakken og fjerne plugg.

• Fullføre torquing det lug vanskelige problemer med lug wrench. Stasjonen din 1999 Dodge Dakota i et trygt område å teste hvordan nye bremseskoene. Parkere lastebil og Juster bremseskoene avstand.

Tips og advarsler

  • Kontroller at alle brems kildene er sikret til deres angitte steder.
  • Hvis bremsen trommene har minimal skade, har dem slått av en maskin butikk eller en auto-verksted.
  • Vær forsiktig når du arbeider under en bil på jack står.
  • Aldri installere nye brems sko med slitte Bremsetromler. Dette kan forårsake farlige og ujevn bremsing.