Nnywellness.com

Barn sete lover i New York State


Barn sete lover i New York State

24 November 2009, New York State innstiftet tøffere barnestol lover, krever alle barn, før de når sin 8 bursdag, å bruke en passende bilsete når man kjører i et motorkjøretøy. New York State guvernørens trafikk Safety Committee (GTSC) krav motorvogn krasj er den ledende dødsårsaken utilsiktet skade-relaterte blant barn 14 og under. GTSC påpeker at loven, av seg selv, ikke er nok å beskytte barn.

Betydning

Ifølge New York State Police (NYSP), reduserer barneseter risikoen for dødelige skader blant spedbarn og småbarn i personbiler 71 og 54 prosent, henholdsvis. NYSP data viser at i New York, over 90 prosent av barnet bilseter brukes feil. GTSC advarer at loven alene ikke gir tilstrekkelig beskyttelse. Andre faktorer, som alder og størrelsen på et barn, og type sete og bruk av, spille en viktig rolle.

New York State Law

Under New York State lov, må alle motorkjøretøyer passasjerer under en alder av åtte sikres i et passende barn selvbeherskelse system. Barn under fire må bruke en barnestol system som er festet til et kjøretøy med et bilbelte eller kjøretøy anker system, oftest metoden LÅSEN. Barn under fire som veier mer enn 40 pounds kan bruke en beltestol med en lap/skulder belte kombinasjon. Dette samme oppsettet gjelder for barn mellom av fire og syv. Hvis en bil bare har fanget belter, kan den brukes i stedet for en beltestol med lap/skulder belte combo. Alle personer under 16 år må dempes av et sikkerhetsbelte, hvis ikke dekkes av ovennevnte barn tilbakeholdenhet systemet regelverket.

Rettshåndhevelse

En bot på ikke mindre enn $25, men ikke mer enn $100 resultat brudd delene av New York State loven som regulerer barn under 16 år. For et første angrep, vil domstolen frafalle denne straffen hvis saksøkte gir bevis på at en passende barn tilbakeholdenhet systemet ble kjøpt mellom brudd og domstol utseende datoer. Loven gir en bot på opp til $50 hvis en driver eller forsetet passasjer, 16 år eller eldre, ikke er spent opp.

Unntak

Personer med funksjonshemninger, sertifisert av en lege, er unntatt fra New Yorks barn sete lover. GTSC bemerker at drosjer og offentlig transport busser er unntatt fra loven. New York loven ringer for skolebuss operatører å feste barn under fire i en passende sikkerhet barnesete.

Riktig bruk

Generelt, New York notater produsentens retningslinjer for å fastslå riktig tilbakeholdenhet systemet for et barn. GTSC foreslår spedbarn holde seg i en spedbarns stol til de er minst ett år gammel og minst 20 pounds. GTSC anbefaler bruk av konvertible seter for spedbarn og småbarn. Angi setet som baksiden for spedbarn mellom fem og 30 til 35 pounds. Konvertere den til forovervendte når barnet er eldre enn og veier mellom 20 og 40 pund. Når produsenten anser et barn for stor for et spedbarn eller konvertible sete, anbefaler GTSC en beltestol til et barn når 4-fot-9-inches høy. Den sikreste plassen for ungdom under 12, notater GTSC, er baksetet i et motorkjøretøy.