Nnywellness.com

Bil viser Vero Beach, Florida


Bil viser Vero Beach, Florida

Ligger på østkysten av Florida i Indian River County, Vero Beach ansikter Atlanterhavet. Populært kjent som hjemmet til LA Dodgers våren treningsleir, "Dodgertown," til 2008, er Vero Beach også stedet for flere bil viser. Tusenårssted i området inkluderer musikere Prince, Gloria Estefan og Jon Bon Jovi; Forfatter Carl Hiassen; og skuespiller Sylvestor Stallone.

Downtyme tilpasset bil viser

Vert i februar, den Downtyme tilpasset Car Show funksjoner spesialitet, skreddersydde minitrucks. Arrangementet er både en mulighet for bil-entusiaster til å konkurrere og også minnesmerke for de siste minitruckers som har mistet livet. Downtyme egendefinert Car Show ble opprettet for å erstatte FarmFest, en lignende tilpasset bil show som varte i fem år. Registrering for Downtyme egendefinerte bilen Show er $20, og dommere vil tildele 25 tilpasset designet biler og lastebiler med trofeer.

Downtyme tilpasset bil viserRiverside Park3001 Riverside Park stasjonVero Beach, FL 32963MySpace.com/thedowntymeshow

Klassisk bil Show med overløper krysserne

På den tredje mandagen i hver måned arrangerer Renegade kryssere klassiske bilen klubben en bil show med nostalgisk pre-1985 kjøretøy på Indian River Plaza i Vero Beach. Arrangementet går fra 6 til 8:30 og er gratis for alle. Levende musikk tilbys og to trofeer er tildelt i hver event. Sponsorer for hendelsen inkluderer avanserte Auto deler, M & R skikker, Rainbow avløp, lite Ceasars Pizza og mange andre lokale bedrifter.

Overløper kryssere Classic Car ClubIndian River Plaza1555 OSS 1Vero Beach, FL 32963772-388-5187772-913-1884

Eksotiske bil viser

Vert i februar, viser Vero Beach eksotiske Car Show Lotuses og andre eksotiske biler. Arrangementet er gratis for utstillere og besøkende må betale en $5 opptak prisen. Utbyttet av showet fordelen Gifford ungdom Aktivitetssenter. Hendelsen er vert på Riverside Park, like ved den berømte Riverside teater, 8:30 am til 4:30 Ingen priser eller trofeer tilbys på denne hendelsen.

Vero Beach eksotiske bil viserRiverside Park3001 Riverside Park stasjonVero Beach, FL 32963772-231-8351