Nnywellness.com

Hva er PAN på Android?


Hva er PAN på Android?

Mange Android enheter utnytte en rekke flotte teknologier, inkludert tokjerneprosessorer, 4G støtte og PANORERE tilkobling. PAN bare står for "personal area network", og refererer til trådløse forbindelser over korte Android enheten kan bruke for en rekke oppgaver. Forstå PAN er ikke vanskelig, og bruker det vanligvis krever bare noen få sekunder av installasjonen.

WPAN

Folk ofte bruker begrepet "PAN," men det er faktisk forkortelse for "WPAN": trådløst personlig nettverk. WPAN dekker inkluderer flere teknologier, inkludert trådløs USB og bluetooth. Disse teknologiene tillate én enhet til å kommunisere med hverandre via radiobølger. Dette er spesielt vanlig for mobile enheter som smarttelefoner og tablet PCer WPAN omfatter ikke Wi-Fi-nettverk, som bruker en annen type tilkobling.

Bluetooth

Bluetooth-teknologi er en av de vanligste programmene av PAN, opererer på 2,4 Ghz båndbredde. Enheter har å "koble" med hverandre å bruke Bluetooth, vanligvis med en numerisk kode som må være like mellom de to enhetene. PAN teknologien med Android-enheter er Bluetooth, slik at de kan koble til ulike enheter som trådløst headset og keyboard.

Bruke Bluetooth

Du kan aktivere Android er Bluetooth i innstillinger-programmet ved å trykke "Trådløs og nettverk" så "Bluetooth-innstillinger" og deretter "Bluetooth". Enheten vil skanne for andre nærliggende Bluetooth-enheter, som vises på skjermen. Du kan oppdatere listen manuelt ved å trykke "Søk etter enheter." For å koble, alt du trenger å gjøre er når det vises, tapper du navnet på enheten og angi passordet, hvis aktuelt. Den andre enheten krever inndata, så du bør sjekke dokumentasjonen for å se hvordan å fullføre tilkoblingen.

Notater

Bruke Bluetooth vil tappe enheten batteriet mer raskt enn når Bluetooth er av, så du bør holde et øye på batteriet hvis du planlegger å bruke den for en lengre periode. Når du har koblet til en Bluetooth-enhet når, trenger du ikke angi dens passord igjen. Også noen Android-enheter har profiler du kan bruke som lar deg utføre spesielle oppgaver som bruker stereolyd eller overføre datafilene. Du kan velge en profil på en Android telefon av trykker og holder fingeren på en paret enhet som er oppført i "Bluetooth-innstillinger" skjermen. deretter bør du trykker "Alternativer" i menyen som vises. På en Android tablett vise du profiler ved å trykke på skiftnøkkel-ikonet i skjermbildet for Bluetooth-innstillinger.