Nnywellness.com

Slik kontrollerer du LCD-skjermen


Slik kontrollerer du LCD-skjermen

Liquid Crystal Display (LCD) skjermer brukes i TV og dataskjerm viser. LCD-teknologien er i stand til HD-utgang for skarpe, skarpe bildekvalitet. LCD-teknologien har eksistert i flere tiår, men det var ikke før 2007 at LCD-skjermer ble rimelig og populær nok til å overgå bilderør (CRT) modeller i salg. Hvis du er vant til eldre CRT-TV og dataskjermer, finner du at kontrollerende en nyere LCD-skjerm er ikke for ulike.

Instruksjoner

• Trykk menu-knappen på forsiden av LCD-skjermen, eller se på fjernkontrollen for dette alternativet. Grunnleggende LCD skjermen administrere håndteres fra menyen.

• Gå til menyen ved hjelp av kanalen opp eller ned-knappene på fjernkontrollen. For dataskjermer gå du ofte til den neste menyoppføringen ved å trykke menu-knappen igjen.

• Velg alternativene lysstyrke og kontrast, bruke volumknappene til å øke eller redusere lysstyrken på en TV. En dataskjerm kan inneholde "+" eller "-" knapper for dette formålet.

• Justere en LCD-TV-oppløsning med meny-tasten på fjernkontrollen. For en dataskjerm, høyreklikk på skrivebordet og velg "Skjermoppløsning" å kontrollere dette valget. Hvis du bytter til en oppløsning som ikke støttes av datamaskinen, skjermen blir svart midlertidig og returnerer deretter til forrige oppløsningsinnstillingen.

• Bruk fjernkontrollen til å bytte mellom kanaler eller justere volumet på en LCD-TV. For å beholde et elegant og moderne utseende, er knappene foran på LCD-TV ofte små og vanskelig å bruke. En fjernkontroll er din beste alternativet for å kontrollere daglig leser. På en datamaskin, LCD-skjermen skal vise riktig uten ytterligere tilpasning, og det er klart til bruk med mus og tastatur når koblet til PC.