Nnywellness.com

Hvordan du kobler en Polaroid LCD TV til en datamaskin


Hvordan du kobler en Polaroid LCD TV til en datamaskin

Polaroid LCD-TVer er rimelig HD-TV som kan passe inn i ethvert hjem teater budsjett. Sammenkobling at med en tilkobling til en stasjonær eller bærbar datamaskin gir deg mange alternativer for en media senter drivkraft. Koble Polaroid LCD TV til en datamaskin kan gi deg mest mulig ut av HDTV - investeringen.

Instruksjoner

• Finn VGA- eller DVI-port på baksiden av datamaskinen og Polaroid LCD-TV. Noen Polaroid TVer er utstyrt med både VGA og DVI-porter. Velg tilkoblingen som er tilgjengelig på din stasjonære eller bærbare datamaskin.

• Koble en ende av valgte kabelen til tilgjengelig-porten på datamaskinen og den andre enden i Polaroid LCD-TV.

• Innstille TV-Apparate til riktig input hvis det ikke bytte til den automatisk. Hvis du bruker en bærbar datamaskin og det ikke slå automatisk, holde Fn-tasten mens du trykker F4 for å bla gjennom visningsalternativene. Alternativt kan du endre disse innstillingene i skjermegenskapene under maskinens Kontrollpanel.

• Kontroller datamaskinens oppløsning for å sikre at du bruker optimale innstillinger for oppsett.

Tips og advarsler

  • Når du kjøper en VGA-kabel, velger du en kabel med nok føtter å dekke avstanden fra din TV til datamaskinen. Kontroller at kabelen har nok slakk i tilfelle TV eller datamaskinen må flyttes mens fortsatt er koblet.