Nnywellness.com

Slik lader Palm Pilot


Som de fleste trådløse enheter, Palm Pilot transportabel digital assistenten eller PDA, må lades regelmessig å holde fungerer. Første gang du lade din Palm Pilot, vil det ta omtrent fire timer. En god måte å gjøre det er å la det sitte over natten på dagen du kjøper den. Måten du trenger ikke å sjekk innom jevnlig og risikere koble den før batteriet er med full kraft.

Instruksjoner

• Åpne din Palm Pilot og ta en titt på delene som den inneholder. Det blir, selvfølgelig, Palm Pilot enheten. Du vil også se en lader kabel, som har en ende som ser ut som en standard vegg plugg og en mindre slutt som kobles til Palm Pilot. Boksen kan også inneholde annet tilbehør, som en belteklemme, avhengig av pakken du har kjøpt.

• Finne hakket i bunnen av din Palm Pilot som er samme størrelse som den lille enden av din ladekabelen. Koble kabelen. Det vil passe lett. Hvis dette er første gang lading, la enheten slått av.

• Plugg den motsatte enden av kabelen til en standard stikkontakt. Ansiktet av din Palm Pilot bør lyser fortelle deg det er klar til å lade. Hvis ikke, må du kontrollere at kabelen er koblet helt i begge ender. Hvis det fortsatt ikke fungerer, har du sannsynligvis en dårlig kabel eller en dårlig stikkontakt.

• Sjekk tilbake i et par timer og se om LED-lys er endret fra rødt til grønt. Når den er grønn, har det belastes fullt. Det er best å ikke koble den til denne gangen.

Tips og advarsler

  • Dette er ikke den eneste måten å lade din Palm Pilot. Du kan også bruke en USB kabel ved å koble en ende inn i håndflaten og den andre enden til en USB-port på datamaskinen eller angi bunnen av din Palm Pilot i sync holder. Du må kjøpe disse elementene separat. Palm bør holde kostnad for omtrent fire timer taletid. For best resultat, kan du lade det minst halv time hver dag. Du vil ikke miste data hvis Palms batteriet dør. Du kunne bare ikke få tilgang til den før du lader enheten, eller du kan bruke den mens den er koblet.
  • Palm vil varsle deg når batteriet er lavt. En advarsel vises på skjermen.