Nnywellness.com

Forseglet Bass vs passiv Radiator


Forseglet Bass vs passiv Radiator

Musikkelskere vil høre deres musikk valg i best mulig kvalitet. Velge mellom ulike høyttalere, gir forsterkere og subwoofere deg forskjellige lyd kvaliteter i ulike situasjoner. Så prøv å lytte til typen musikk du liker i en lik der vil du nyte musikken før du kjøper.

Forseglet Bass

Forseglet bass høyttalere er ment å forbedre lavfrekvente utgang. De er gode når det er behov for en mindre høyttalerkabinett enn du foretrekker ideelt. De fungerer ved å sende en lav frekvens lyd fra baksiden av høyttaleren.

Forvrengningen er minimal med denne typen høyttaler og dens eneste virkelige ulempen er at ikke systemet starte og stoppe umiddelbart som stoler på resonans.

Passiv kjøler

Passiv kjøler høyttalere fungerer ved å bruke en passiv driver som produserer en lyd som ligner forseglet bass. Denne driveren er ikke koblet til en forsterker. Lydbølgene flytte ved reagerer på trykk i høyttaleren øke det laveste området "woofer" eller bass driver.

Disse høyttalerne er dyrere enn forseglet bass og lavere turbulens gjøre dem høyttaler av valg for mange.

Valg

Velge hvilke høyttalersystem er best for deg avhenger av hvor du vil lytte til musikk og hva slags musikk du liker å høre. For eksempel hvis du lytte i bilen kan du velge en passiv kjøler system fordi det er mindre forvrengning, og større volum kan oppnås i begrenset plass. Hvis du liker høyt tromme og bass musikken, kan dette være riktig for deg. Hvis du foretrekke å lytte i et større eller åpne og lavere volumer, bør forseglet bass enheten være mer enn tilstrekkelig.