Nnywellness.com

Hvordan aktivere Sirius Radio i Canada


Hvordan aktivere Sirius Radio i Canada

SIRIUS satellitt radio i Canada kan eiere ha tilgang til 120 forskjellige digitale radiokanaler som sendes via satellitt og kan innlogget fra noen steder i Nord-Amerika. SIRIUS Canada tilbyr original musikk innhold for alle smaker, samt unike snakk radio ikke viser tilgjengelig andre steder som Howard Stern og Bob Dylan. De har også partnerskap med etablerte viser tilgjengelig på CBC Radio, CNN og ESPN, bare for å nevne noen. Når du har kjøpt en av sine radioer, kan du installere den i noen få trinn.

Instruksjoner

SIRIUS satellitt radio komme forskjellig utseende så les instruksjonene fullt før aktivering.
Definere radioen per instruksjonene med pakken slik at den er klar til å være slått på. Pass på at antennen er koblet til.

Strekkoden har bokstavene SID i begynnelsen ID/ESN varenummer.
Finn hvor 12-sifret ID/ESN for radio. Dette ser ut som en strekkode klistremerke som finnes på radioen selv.

Avhengig av hvor i Canada radioen ligger avgjør hvilken retning antennen skal peke.
Punktet tuneren antennen mot himmelen med uhindret sikt. Taket eller utenfor er den beste plasseringen for en antenne; radio fungerer imidlertid hvis antennen er plassert i et vindu gir at den peker i riktig retning. SIRIUS Canada nettsiden tilbyr et enkelt fargekodede kart for å finne ut hvor du skal peke antennen. For eksempel, hvis du bor i sørvest provinsene, bør du peker antennen øst.

Desto sterkere er signalet, jo mindre sannsynlig signalet vil kutte.
Slå på satellitt-radio og tune det kanal 184. Teste antennen signalstyrken via menyalternativene på radioen. Juster antennen etter behov til radioen mottar det sterkeste signalet.

En kort telefonsamtale eller en rask gå til webområdet er alt som trengs for å aktivere radioen etter installasjonen.
Kontakt SIRIUS via deres hjemmeside eller på deres kundeservice telefonnummer (1-888-539-7474) å aktivere. Sørg for å ha en hendig kredittkort og ID/ESN nummeret for bekreftelse. Når kredittkort og hvor ID/ESN er bekreftet og godkjent av SIRIUS Canada, aktiveres satellitt-radio.

Tips og advarsler

  • SIRIUS Canada kundeservice vil hjelpe en kunde finner hans ID/ESN nummer hvis det ikke finnes.