Nnywellness.com

Bruke en AT&T Aircard SIM Tethered til en telefon


Bruke en AT&T Aircard SIM Tethered til en telefon

Hvis AT & T enheten ikke kan motta trådløst Internett, kan sette inn en AT & T Aircard SIM tillate deg å surfe på Internett på den mobile enheten. Tethering brukes vanligvis til å koble en celle-enhet til en bærbar datamaskin, der en Internett-tilkobling er ikke avialbale. Med en AT & T Aircard Modem installert i datamaskinen og en Aircard SIM-brikken, kan du bruke den bærbare PCen hvor som helst du får en mobiltelefon signal.

Instruksjoner

• Slå av telefonen ATT &.

• Fjerne tilbake batteridekselet og batteriet. Til SIM-kortsporet ligger under batteriet på de fleste AT & T telefoner. Apple iPhone må du sette inn en binders eller SIM brett fjerningsverktøy for å fjerne SIM-kortet. Sett inn binders eller verktøyet gjennom det lille hullet ligger på toppen av iPhone og trykk ned for å fjerne SIM-kortet.

• Sett inn SIM-kortet med at & T Aircard SIM. Sted batteriet og batteri dekke tilbake på plass, og slå på telefonen. Hvis en feilmelding vises, enten du bruker ikke en AT & T utstedt telefon eller du mottar ikke bundet service fra Aircard.

• Kjøp en Sierra Wireless på & T USB Aircard-Modem og installere programvaren på din bærbare eller stasjonære PC. Koble Aircard modemet i din USB-spor og vente til datamaskinen gjenkjenner USB-enheten. En gang koplet, kan du bruke Aircard SIM for å koble til Internett på datamaskinen.