Nnywellness.com

Hvordan lage iPhone mottaker høyere


Hvordan lage iPhone mottaker høyere

Høyt miljøer er noen oppringerens verste mareritt. En manglende evne til å høre den andre personen på linjen kan føre til sint samtaler og en uprofesjonelt omdømme i minst. Med alle de kompliserte høyteknologiske funksjonene har Apples iPhone å tilby, mottakeren av lydstyrken kan synes å være en skremmende oppgave. Men kan dette enkel innstilling bety forskjellen mellom en god samtale og en frustrerende.

Instruksjoner

Ringe noen med en pålitelig tilkobling.
Ringe til noen i et annet rom eller i et helt annet sted. Du kan ringe noen andre i din husholdning på telefonen hjem for flere prøver.

• Mens du er på linjen, finne knappene volume-adjust på venstre side av iPhone. På iPhone 4, er disse knappene markert med pluss og minus symboler.

• Trykk på knappen med symbolet for pluss å øke volumet av iPhone mottaker. Holde trykke på knappen til den andre personen er tydelig hørbar. Hvis du vil redusere volumet, bare trykk på knappen med MINUSSYMBOLET til volumet når et behagelig nivå.

• Test mottakerens volumnivået i støyende omgivelser. IPhone mottaker volum må justeres for ulike miljøer avhengig av bråket rundt deg.

Tips og advarsler

  • Bruke ørepropper headsettet som fulgte med iPhone ringe mens du lytter til musikk eller andre støyende situasjoner.
  • Konfigurere en trådløs Bluetooth-headset med iPhone for endelig håndfri, klart ringer.