Nnywellness.com

DIY 98 Integra Bremseklosser


1998 Acura Integra er utstyrt med front-hjulet anti-Lock skivebremser. Bremsene består av bremseklosser som fungerer sammen med front-hjulet bremseskiver å bremse og til slutt stoppe Integra. Hvis bremseklossene er slitt for tynn vil de være avmektig i bruke trykket nødvendig for konsekvent bremsing. Lytt etter hvin eller sliping av slitte bremseklosser. Hvis putene er slitt ting, kan du ha dem erstattet profesjonelt eller du kan utføre utskifting selv.

Instruksjoner

• Parkere Acura på flatt underlag og sette på parkeringsbremsen. Slår motoren og dra hood utløserspaken på førersiden av bilen under dashbordet. Flytte til forsiden av Acura og løfter panseret.

• Fjerne master sylinder hetten på venstre side av den integrinet motor. Fjerne halvparten av bremsevæske fra reservoaret med en sprøyte eller kalkun baster. Lagre fjernet bremsevæske i en drypp kokekaret og kaste den gamle væsken skikkelig - du må ikke bruke den. Se Environmental Protection Agencys hjemmeside på epa.gov for regler for farlig materiale tilgjengelig for staten. Sted master sylinder hetten løst over master sylinder åpning.

• Løsne det lug vanskelige problemer på forsiden hjul med dekk jern. Plasser kontakten under ramme foran Acura og løfte fremre dekk opp fra bakken. Stedet jack står under foran akslene og lavere bilen på tribunene. Fjerne det lug vanskelige problemer og ta forhjulene av.

• Fjerne to caliper lysbildet pinnene med en 10 mm skiftenøkkel. Løft caliper fra samlingen brems og hvile det over styringen armen. Skyv to bremseklossene fra hver caliper braketten. Inspisere caliper braketten og brems rotoren for skade. Rengjør caliper braketten med Bremsedeler renere og en stålbørste.

• Plass på C-klemme eller kanal låse tang caliper stempelet og baksiden av den integrinet caliper. Stempelet strekker seg fra innsiden av caliper og brukes til å tvinge bremseklossene i rotoren ved bremsing. Klem stempelet for å tvinge den inn i siden av caliber å gjøre plass til tykkere bremseklossene.

• Fjern C-klemme eller tang når stempelet er helt deprimert i siden av låsen åpner og lukker. Bruke en

tynt lag av brems fett på innsiden av tykkelse. Skyv de nye bremseklossene på caliper braketten. Erstatte caliper over nye bremseklossene og skru på det caliper lysbildet pinner.

• Gjenta trinn 4 til 6 for å bytte ut bremsene på motsatt hjulet.

• Erstatt hjulene på hjulet bolter og skru på det lug vanskelige problemer for hånd. Løft forsiden av Acura med jack og fjern jack står. Lavere fremre dekk i bakken med jack og stram det lug vanskelige problemer med dekk jern. Tilbake til førersetet.

• Start motoren og trykke ned gasspedalen tre ganger sakte for å tvinge caliper stempler i riktig posisjon. Gå tilbake til den Acura motorrommet.

• Fjern master sylinder hetten og plasser trakten inne i beholderen. Fyll den master sylinderen med bremsevæske. Fjerne trakten og erstatte master sylinder cap. Lukk den Acura hette.