Nnywellness.com

Hvordan koble opp ikke strømforsynt Subwoofer til en mottaker som bruker en strømforsynt Subwoofer


Hvordan koble opp ikke strømforsynt Subwoofer til en mottaker som bruker en strømforsynt Subwoofer

Subwoofere produsere lavfrekvensbass dyp lydeffekter i hjemmekinoanlegg. Det finnes to brede typer subwoofer: drevet og nonpowered. Den tidligere kommer med en innebygd forsterker å levere sin egen strøm til å kjøre sub. Koble en nonpowered sub til en mottaker som bruker en strømforsynt subwoofer krever en annen ledninger ordningen med front-kanalen høyttalerne.

Instruksjoner

• Cut to par høyttalerledningen og bånd 1/2 tommers isolasjon fra hver ende. De første par ledninger må være lang nok til å koble mottakeren til sub. Sekundet par må være lang nok til å koble sub til to fronthøyttalerne.

• Fest de første par høyttalerkablene til venstre og høyre høyttaler terminalene på baksiden av mottakeren. Løft plast klippene på hver terminal å avsløre hull for ledninger. Den røde tråden kobles til positiv terminalen og den andre ledningen til negativt for konsekvent tilkoblinger uten risiko for krysset wire polaritet.

• Koble høyttalerkablene andre endene til de to inngangene på baksiden av subwooferen, ta vare for å koble ledningen fra mottakerens venstre høyttaler terminal til venstre høyttaler terminal på sub.

• Fest den andre par ledninger til subwooferens utgangene, og fest den andre enden av venstre kanal ledningen til terminalene på venstre høyttaler. Den andre tråden kobles til den høyre høyttaleren.

Tips og advarsler

  • Koble mottakeren fra elektrisitet under tilkobling høyttalerledningen.
  • Ledninger nonpowered sub til en mottaker på denne måten vil trekke strøm for sub, men redusere mengden strøm tilgjengelig for fronthøyttalerne. Oppsettet kan også forårsake mer press på mottakeren, siden det brukes til å kjøre tre høyttalere, en av dem designet eksklusivt for lave frekvenser.