Nnywellness.com

Hvordan sammenligne HDTV-modeller før du kjøper


Hvorfor HD? High definition TV tilbyr bildekvaliteten på et nivå som er nesten Foto-lignende. Når du ser på TV (spesielt HDTV kanaler) på en HDTV er det en visningsopplevelse som ingen andre. Du må sammenligne HDTV-modeller før du kjøper for å få best kvalitet til prisen du vil bruke.

Instruksjoner

• Bestemme hvor mye penger du er villig til å bruke. Prisene på HDTVer varierer så mye som størrelser å velge mellom.

• Vurdere størrelsen på TV du leter etter. HDTVer kommer i en rekke størrelser og former fra 10 inches, LCD-modeller opp til 80 inches i bakprojisering skjermer. Men også vurdere dybden når du ser på størrelsen du ønsker. Vanligvis er LCD og Plasma modeller tynn, i området 2,5 tommer til 5 tommer. CRT og bak projeksjon modellene kan være like tykk som 20 inches, som kan begrense plasseringen av enheten.

• Sammenlign bildet egenskaper før du kjøper. Bildekvaliteten er avhengig av skjermoppløsningen, men det er andre faktorer i så vel som fargekontroller. Sony WEGA er øverst på listen så vidt bildekvaliteten er opptatt. Andre gode bilder finnes på skarp AQUOS og Panasonic modeller.

• Vurdere tilkobling av en enhet før du kjøper. Tilkobling er muligheten til å ha flere hookups koblet direkte til din HDTV uten spesialutstyr. De fleste vil inneholde en HDMI-inngang, men flere merker som Samsung TX-S2782H vil komme med to innganger som standardutstyr. Noen få vil ha tre eller flere innganger for HDMI, som Toshiba 37HL 67. Spillere eller PC-entusiaster inkluderer de fleste merkene PC-innganger med settene sine.

• Tenke på hvilken lyd pakken du vil hvis du har et hjemteatersystem. En lyd pakke kan være en av de vanskeligste komponentene å håndtere. De fleste HDTVer har bedre lydkvalitet og tilkobling til alle hjem teater system, så dette ikke vil være et problem.

• Sjekk forbruker rapporter før du kjøper. Besøk forbrukersøk eller Consumer Reports nettsteder modell av før du kjøper. Nasjonale HDTV rangeringer er en stor website å komme ned og skitne på ulike HDTV modeller.

• Butikk og sammenlign i butikken demo sett. Når du har bestemt hva du vil, gå til Vis rom og sjekk dem ut selv. Du gjør en investering som vil tilfredsstille alle dine behov.

Tips og advarsler

  • Alltid forskningsprodukter før du ser i butikken demoer.
  • Holde seg til budsjettet. Hvis du har forsket en HDTV innenfor budsjettet, ikke la en butikk tvinge deg over den. Det er mange andre butikker å velge mellom.
  • Aldri kjøpe utelukkende basert på forskning. Gå til butikken og demo på TV. Hvis en butikk ønsker salg, vil de demo systemer for deg før du kjøper.