Nnywellness.com

Hvordan koble en Wii til en TV med satellitt-Directv


Hvordan koble en Wii til en TV med satellitt-Directv

Nintendo Wii-systemet gir en unik plattform for spill, trening og andre morsomme aktiviteter. Hooking det opp til en TV som allerede har en DirecTV satellittforbindelse er ganske enkelt forutsatt at TVEN har flere kontaktene. Trikset er å forstå at Wii ikke trenger å være koblet til DirecTV satellitten for å fungere. Du trenger bare å koble den til TV, så lære å bytte mellom disse to tilkoblingene.

Instruksjoner

• Undersøke din Wii A / V-kabelen. Ene enden er tykk og rektangulære. Den kobles til Wii selv. Den andre enden har en trio av RCA kabler, en gul, en rød og en hvit, som kobles til TV.

• Se baksiden av TVEN for inngangene tilsvarer Wii gule, røde og hvite kablene. (De skal sirkulære og fargekodet tilsvare.) Hver TV bør ha minst ett sett, og mange inneholder et sett med inndata-porter foran TV, i tillegg til baksiden.

• Se på andre inngangene på baksiden av TVEN. Mest moderne TV har minst to. Det kan være en RCA-tilkobling (et annet sett med røde, hvite og gule porter), en komponent-video-tilkobling (som ser ut som RCA tilkoblingen bortsett fra at fargene rød, grønn og blå), en S-video-tilkobling (som er sirkulære og svart med knappenålshull i midten), eller en HDMI-tilkobling (som er tynn og rektangulære). High-end TV kan ha mange kontaktene tilsvarer alle disse.

• Se på baksiden av DirecTV mottakeren for utgangene. Det skal ha et sett med RCA-kontakter (rød, hvit og gul) under overskriften "Out" eller "Ut til TV." Høyere-end modeller har også komponent video-kontaktene, S-video-innganger og/eller en HDMI jack også. Bruk HDMI hvis både TVEN og mottakeren har. Ellers bruke S-video eller komponent video kontaktene. Bruke RCA-kontakter hvis TVEN ikke har noen andre kontaktene.

• Koble Wii til TV RCA-kontaktene du har valgt for den. Deretter koble mottakeren til et annet sett med kontaktene på TV, ved hjelp av riktig kabelen. Merk hvilken komponent går inn som jack, må du vite det for å få komponenter fungerer.

• Definere baren sensor for Wii foran TV.

• Slå på alle komponentene, og trykk "Input" på TV-apparatet. Det går gjennom de tilgjengelige kontaktene i ryggen. Holde trykke den. Du burde se bildene fra satellitt feed vises, da det velkommen skjermen på Wii. Bruke knappen Input i fremtiden for å bla frem og tilbake mellom dem.

Tips og advarsler

  • I tilfeller der TV bare har ett sett med kontaktene, må du feste og koble dem når du vil spille Wii. Koble A / V-mottaker når du ikke spiller Wii. Når du skal spille Wii, løsne RCA kabler fra mottakeren og knytte Wii kablene på plass. Bytte kabler en gang når du er ferdig med Wii og vil se DirecTV igjen.
  • Det er ingen måte å hekte en Wii direkte inn DirecTV mottakeren. Mottakeren får signaler fra satellitten og sender dem ut. Det ikke kan motta signaler fra en annen kilde, for eksempel en Wii-konsoll.