Nnywellness.com

Hvordan å bruke ekte spiller med iPod Berøring


Hvordan å bruke ekte spiller med iPod Berøring

Virkelig spilleren som du bruker på datamaskinen er nå tilgjengelig for bruk på iPod Touch og iPhone med lett-å-bruke Rhapsody app. Programmet ligger i Apple App Store og er gratis å laste ned og installere. Etter sju dagers prøvelsen opphører, kan du registrere deg for en $14.95 / per måned betale og har ubegrenset tilgang til en av de største online musikk databasene tilgjengelig.

Instruksjoner

• Slå på iPod Touch, og koble den til din Wi-Fi hot-spot. Gjør dette ved å trykke på Innstillinger-knappen, trykker "Wi-Fi: og trykke tilkoblingen. Angi i nettverksnøkkelen din hvis du har en.

• Trykk på App Store-symbolet og søk etter Rhapsody, Real Player app for iPod Touch og iPhone. Søk ved å trykke på ikonet foredle glass øverst i App Store eller trykke søk på bunnen. Bruk tastaturet til å angi i Rhapsody.

• Trykk ikonet Rhapsody når den vises og du vil bli spurt om du ønsker å installere den. Trykk "Install" og vent som programmet laster ned og installerer. Du vil bli brakt tilbake til iPod Touch startsiden når programmet installeres.

• Trykk ikonet Rhapsody, som nå er på startsiden for iPod Touch. Rhapsody vil spørre hvis du vil registrere deg nå, eller hvis du ønsker en syv-dagers prøveversjon. Trykk på hvilken som du ønsker og gå til søke eller bla gjennom dine favoritt artister. Hvis du velger gratis prøveversjon, vil du bli bedt om å registrere deg eller avinstallere programmet etter syv dager.

• Trykk "Søk" og angi i artist du ønsker. De vil begynne å spille innen sekunder. Nyte ubegrenset katalogen av sanger som Real Player Rhapsody tilbyr.