Nnywellness.com

Hvordan kan jeg laste ned ringetoner til min Motorola W377 mobiltelefon bruker en USB-ledning?


Hvordan kan jeg laste ned ringetoner til min Motorola W377 mobiltelefon bruker en USB-ledning?

Motorola W377 er en utgåtte vende telefon brukes på AT & T mobiltelefon nettverk. Telefonen har innebygd radio og muligheten til å laste opp ringetoner direkte til enheten med USB-datakabel og en driver installert på en tilkoblet datamaskin. Når datamaskinen er primet for Motorola W377 tilkoblingen, tar selve nedlastingen bare et øyeblikk eller to.

Instruksjoner

• Åpne nettleseren og gå til webområdet for Motorola.com. Velg alternativet "Kunden" og velger "Støtte."

• Velg "Mobiltelefoner" og deretter "Drivere og synkronisering" fra venstre side av skjermen.

• Klikk "USB sjåførene og PC lading drivere", deretter bit operativsystemversjonen du har på datamaskinen (32 bit eller 64 bit). Denne nedlesser driveren til datamaskinen.

• Dobbeltklikk den nedlastede filen for å starte veiviseren for installasjon. Følg instruksjonene for å fullstendig installere driveren på datamaskinen.

• Koble USB-kabelen til makt-porten på siden av Motorola W377 og setter den motsatte enden av kabelen til en av USB-portene på datamaskinen. Mobiltelefon (hvis det ikke allerede) og datamaskinen sier den har oppdaget mobiltelefon.

• Klikk "Start", "(min) datamaskin" og dobbeltklikk ikonet mobiltelefon. Velg mappen "Ringetoner" når det nye vinduet vises og et utvalg med alle ringetoner installert på Motorola W377. Klikk og dra ringetoner du har lagret på datamaskinen i det åpne vinduet.

• Lukker det åpne vinduet, høyreklikk ikonet flyttbar enhet og velge "Kaste ut" fra rullegardinmenyen. Når ikonet mobiltelefon forsvinner, koble telefonen fra datamaskinen.