Nnywellness.com

Hvor å fastsette LCD: skjermen brenne med skjermen innstilling


Hvor å fastsette LCD: skjermen brenne med skjermen innstilling

Hvis du lar et statisk bilde på en LCD skjerm skjerm for lenge, kan du midlertidig bildelagring. Mens bildelagring kan utgangspunktet være belastende, kan ikke bilder permanent "innbrenning" til LCD din som med fosfor-baserte skjermer. I motsetning til rør og plasma skjermer kan LCD-skjermer "skilt" rent med en motstridende, høy kontrast bilde. Kontrasterende bildet vil ha LCD ser fabrikken ferske i korte rekkefølge.

Instruksjoner

• Gjør en helt hvit skjerm i en imaging-program på datamaskinen. Alternativt, finne et all-hvitt bilde online og lagre det som en JPEG-fil på datamaskinen. Kontroller at størrelsen på mønsteret samsvarer med oppløsningen på skjermen, slik at det fyller skjermen.

• Endre strøminnstillingene på datamaskinen slik at skjermbeskytteren aktiveres aldri. Bruk all-hvitt bildet som datamaskinens bakgrunn.

• La datamaskinen og overvåke på natten. Gjenta etter behov til vedvarende bildet forsvinner.

Tips og advarsler

  • For alvorlige tilfeller av bildelagring, kan du veksle maksimal hvit og ren svart på økt kontrast nivåer i noen timer. Overgangen til full på og full av har en større effekt på beholdt linjene på bekostning av ekstra aldring på panelet.
  • Husk å aktivere skjermbeskytteren på etter scrub er fullført. Skjermspareren vil forhindre fremtidige bildelagring.