Nnywellness.com

Nikon D7000 benyttes for TV kringkasting?


Nikon D7000 benyttes for TV kringkasting?

Nikon D7000 er et digitalt speilreflekskamera, eller DSLR, kamera som kan også spille HD-video. Det gjør at fotografer å skudd HD video med samme utseende av høy kvalitet SLR fotografier. Videokvaliteten på D7000 er også egnet for TV-sendinger, selv om den har noen begrensninger som gjør en annen type kamera et bedre valg for live sende.

Forhåndsinnspilt sendinger

Video skutt med Nikon D7000 DSLR kameraet kan brukes i forhåndsinnspilte TV-sendinger på samme måte at alle videokamera eller format brukes. Når HD-videoklipp er skutt på D7000, kan filene importeres og redigeres i et videoprogram ment for kringkasting i noen ikke-lineære digital videoredigering system. Kringkasting programmet har ikke selv være i high definition, som videoen registrert av Nikon D7000 kan konverteres til standard definisjon.

Direktesendinger

Direktesendte TV-sendinger er ikke anbefalt med Nikon D7000 DSLR kameraet. Dette er fordi kameraet ikke er utformet for å være en erstatning for et videokamera, men et stillbildekamera som også har video evnene. Justerer kamerainnstillingene og fokuserer kameraet er mye vanskeligere å håndtere enn en standard broadcast kvalitet video kamera.

Videokvaliteten

Nikon D7000 tilbyr flere opptaksmodi for ulike videokvalitet. Høyeste kvalitet kameraet kan oppnå er 1920 x 1080 piksler, som er samme oppløsning som video Blu-Ray-plater og HD-TV-sendinger. Også kan video bli skutt i 24p format for en mer "film-aktig" utseende. Lavere kvalitet video modus kan også brukes for opptak som ikke trenger å være i HD, inkludert 1024 x 720 og 640 x 424. Mens kvaliteten ikke vil være så god som de høyeste innstillingene, vil du kunne ta flere minutter med video i disse modiene.

Begrensninger

På høyeste kvalitet er Nikon D7000 bare kjøpedyktig fortegnelse 20 minutter med video samtidig. Denne tidsbegrensning løftes for lavere kvalitet innspillingen moduser. Også, hvis du planlegger Lydinnspilling, kan du ta den til en ekstern lydopptaker og synkronisere det med videoen under redigering. Mange brukernes ha opplyste dårlig kvalitet lyd fra den innebygde mikrofon prosessoren for Nikon D7000, som ikke vil være egnet for mest kringkasting formål.