Nnywellness.com

Hvordan bruke natt visjon Rifle omfang


Nattsyn-rifle scopes hjelp jegere ser bedre i mørke forhold. Det er fordelaktig å jakte om natten, fordi dyrene ikke kan se jegeren enkelt. Men jegere også se ikke dyrene. Nattsyn-rifle omfang hjelp på to måter: de tillater deg å sikte rett på dyret, og de vil hjelpe deg å se dyr bedre gjennom spesielle linser.

Instruksjoner

• Justere rifle omfanget riktig. Sikte på en bestemt mål lav og alle levende vesener og bygninger og skyte. Hvis den treffer, justeres rifle omfanget. Hvis det tar for langt til venstre eller høyre, må justere. Juster høyden på rifle omfanget ved å flytte spaken på omfanget. Justere omfanget for windage med spaken på høyre side av omfanget. Noen prøvebilder for å få omfanget riktig justert.

• Gjennom fargekoder som er spesifikke for omfanget. Hvis det ikke er en infrarød omfang, viser rifle omfanget bare svart-hvitt bilder når du ser gjennom den, og derfor du ikke trenger fargekoder. Hvis omfanget er i farger, se instruksjonene som fulgte med omfanget til å finne ut hva hver enkelt kode betyr på omfanget. Hver omfang produsent lager ulike fargekoder.

• Se gjennom omfanget natten akkurat som på dagtid. Natt visjon omfang har spesielle linser som lysner omgivelser opp slik at du kan se dem om natten. Det er derfor de brukes for natten jakt.

• Sikte på målet ved å se gjennom omfanget og kø målet i blinken på området. Skyte når du vet sikkert at omfanget er riktig justert. Hvis du skyter rett på målet ser gjennom omfang og miss, vil du skremme byttet bort, og du må justere omfanget igjen.

• Ta nattsyn-omfanget av når du ikke er jakt om natten. Dette beskytter omfanget og bære ikke den ut så raskt.