Nnywellness.com

Hvordan å kaste en lys reflektor


Hvordan å kaste en lys reflektor

En av photography's største utfordringene kan kastet en lys reflektor. Det kan være ekstremt vanskelig og kan gjøre selv den mest profesjonell fotograf ligne en nybegynner. Det er få ting i fotografering mer pinlig enn å fullføre en fotoseanse bare for å ha modell klokken du sliter med en lys reflektor. Ved å følge noen enkle trinn, vil du kunne kunne kaste ditt lys refleks og unngå alle unødvendige forlegenhet.

Instruksjoner

Hvordan å kaste en lys reflektor

• Hold reflektoren med begge hender. Holde reflektoren ut foran du Plasser en hånd på 9 klokken og tre plasser som du holder et ratt av en bil. Dette vil sette deg i riktig posisjon for å begynne å kaste din reflektor.

• Ta en av hendene (det ikke er viktig hvilken) og drei den rundt slik at det er i samme posisjon, men nå holder reflektoren forfra med håndflaten din vendt mot kroppen.

• Tvinn reflektoren for å gjøre en figur-åtte figur. Dette er en enkel bevegelse og skal være enkelt å utføre. Men hvis du har problemer, er måten å gjøre det å få hånden i utgangsstillingen ned og fra deg bringe din albue, mens bringe derimot opp og mot kroppen din. Når du gjør dette, prøv ikke å tvinge reflektoren som du kunne bremse. Hvis du føler for mye spenning, være tålmodig og prøv dette trinnet nytt.

• Flytt den andre hånden slik at det er på utsiden. Flytte hånden som du ikke flytte før slik at begge hendene er i samme posisjon på utsiden av reflektoren. Vær forsiktig når du gjør dette ikke å slippe reflektoren. Istedet for fjerner din grep helt, kan du prøve å flytte deg gradvis rundt utenpå reflektoren å unngå det festing tilbake åpne.

• Tvinn hendene sammen. Ved å vri hendene mot hverandre, bør reflektoren begynne å spole opp i en sirkelen. Fullføre denne bevegelsen, så hold sirkelen sammen for å unngå reflektor spretter ut.

• Plass Reflektoren i posen. Sette brettet reflektoren tilbake i etuiet og zip det sekk nedlegge.