Nnywellness.com

Hvordan å reparere en lyd platespiller


Hvordan å reparere en lyd platespiller

Hvis du eier en lyd platespiller, du holde den ærverdige platespilleren i god form å spille disse klassiske postene i samlingen din. Å vite hvordan å reparere grunnleggende komponentene og riktig vanlige problemer kan lagre alle platespiller entusiast mye penger og hjelpe deg å få mest ut av samlingen din platespiller og posten. Mest grunnleggende platespiller reparasjoner krever svært få spesialverktøy. Fungere ikke på en platespiller deg hvis du ikke har en manual eller er klar over hvilke deler er å permanent skadet platespiller.

Instruksjoner

• Erstatte inne platespiller Hvis posten spilleren har sluttet å spille eller spiller ved en feil hastighet. Ofte belter få strukket ut over tid eller bare feste, som resulterer i feil hastighet eller ikke tillater tallerken slå hele. Hvis du vil erstatte beltet, fjerne tallerken og Merk hvor beltet er koblet. I de fleste tilfeller beltet er pakket rundt innsiden av tallerken og kobler til motoren som roterer dreieskiven. Legge beltet på samme måte du fjernet den og nytt sete tallerken.

• Rengjør pennen med vanlig isopropylalkohol hvis poster lyden dempet eller uklar, men de ikke er skadet seg. For å rengjøre pennen, hell litt isopropylalkohol på en bomullsdott og dab den på behovet. Unngå rubbing pekepennen, som bomull kan få fast på plass. La posisjonspekeren tørke naturlig omtrent en time før testing spilleren. Dette bidrar også til å holde nålen i god form lenger.

• Rengjør skruene i idler hjulet hvis platespiller endre hastighet eller ikke spiller enkelte hastigheter. Ofte problemet hastighet og rotasjon av en oppbygging av olje og gunk i idler hjulet og knyttet til skruene som holder den på plass. Ser du i håndboken hvis du ikke vet hva idler hjulet ser ut. Det er bare runden stykke på innsiden av de fleste platespillere. Rengjør idler hjulet, fjerne tallerken og start ved å rense alle olje på utsiden av idler hjulet med en ren klut. Fjern skruene, nøye merke hvor de kom fra og rengjøre dem i en løsning laget for rengjøring bolter, muttere og skruer, som du finner på de fleste jernvareforretninger. Tilbake skruene til sin plassere og erstatte tallerken før testing dreieskiven.

• Reparere knirkende lyder og merkelig støy på platespiller via riktig smøring med 10W-30 motorolje eller olje anbefalt av produsenten. Smør platespiller, fjerne tallerken og lett olje alle lagrene du kan se, bruker en ren applikator. Tillate dreieskiven hvile over natten før du spiller en post.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke vet hva slags belte å få, ta den gamle som en butikk som selger platespiller forsyninger. Skriv ned modell og merke din platetallerken også.
  • Det er viktig å sjekke og se hva produsenten av platespiller anbefaler for smøring. Mens 10W-30 er vanlig, krever noen produsenter lettere eller tyngre olje.
  • Alltid koble platespiller før arbeider for å redusere risikoen for elektrisk støt.