Nnywellness.com

Vector 400 Watt strøm Inverter instruksjoner


Vector 400 Watt strøm Inverter instruksjoner

Vector makt vekselrettere, produsert av Black & Decker, gir muligheten til å makt små elektriske enheter på steder hvor ingen strømnettet er tilstede ved å koble til en annen type strømkilde. Disse vekselrettere, inkludert en 400 W-modellen, er utformet for å være enkel å koble og drifte.

Tilkoblinger

Den vektor 400 W inverter har en positiv og negativ kabel stolpe å knytte fører av enten DC tilbehør kortet eller kjøretøy batteriet klippene til bruk som en strømkilde, begge følger med enheten. På den andre enden er en par av 115-volt AC utsalgssteder og i nyere modeller, en USB lading stikkontakt.

Slår

Velg strømkilden og legge de nødvendige kablene til fører. DC tilbehør stikkontakt pluggen kan drive enheter opp til 80 W; noe høyere krever koble direkte til 12-volts batteriet på bilen bruker batteri klippene. Sett den på/av-bryteren eller trykknapp til "Off" kobler, og ikke koble andre enheter i det Vekselstrøm utløp før du kobler inverter til strømkilden.

Drift/advarsler

Slått på; Grønn LED-indikatoren lyser hvis makt er tilstrekkelig. Koble til en enhet (eller to) vurdert på 400 W eller mindre, og se for enten gul "Input feilen" LED eller rød "Output feil" LED, indikerer et problem. Slå av strømmen hvis det er en overbelastning, ikke plugg inn noen apparater som genererer varme, for eksempel en hårføner eller mikrobølgeovn, og blokkerer ikke inverter's ventilasjon.