Nnywellness.com

Revio C2 installasjon


Revio C2 er et 1,22 megapixel digitalt stillbildekamera produsert av Konica Minolta. Enhetens funksjoner inkluderer en 1.6-tommen LCD utfoldelse, automatisk flash og hvitbalanse, en optisk søker og 14MB internt minne. Mens kameraet er designet for enkel betjening, bør brukere først konfigurere flere av enhetens innstillinger før du tar noen bilder. Revio C2 også kommer pakket med spesiell driverprogramvare beregnet for bruk med Windows-PCer; Denne programvaren er ikke nødvendig for brukere med Macintosh-maskiner.

Instruksjoner

• Hold kameraet opp-ned, med frontpanelet vender mot deg. Finne batteridekselet, ligger på høyre side av det nedre panelet. Skyv dekselet til høyre og dra den åpen. Sett inn de to AAA-batteriene i batterikammeret; Bruk symboler som er trykt på indre av rommet for å bestemme det lated oppstilling for batterier. Lukk batteridekselet og skyv det mot venstre.

• Returnere kameraet til stående, med frontpanelet vendt fra deg. Undersøk venstre side av kameraet og finne holderen til bærerem. Pass liten loopen ligger i enden av bærereimen gjennom åpningen i holderen til bærerem. Mate resten av bærereimen gjennom midten av små løkken. Trekk på enden av stroppen før den er sikker.

• Aktiver kameraet ved å skyve linsedekselet til venstre. Trykk på "Meny"-knappen på baksiden av kameraet, til høyre i LCD-displayet. Trykk på høyre pilknapp, ligger under "Meny" knapp, fem ganger. Trykk på "SET"-knappen, ligger til høyre for knappen "Meny".

• Bruk piltastene å velge alternativet "Dato sett" og trykk "Sett." Bruk pilknappene input gjeldende år og trykk "Sett." Angi gjeldende måned, dag, time og minutt på en lignende måte. Trykk på "SET"-knappen, og Bruk piltastene til å velge alternativet "Ja," trykk "Sett" igjen å bekrefte innstillingene.

• Trykk knappen "Meny", og trykk på høyre pilknapp for fem ganger, etterfulgt av "SET"-knappen. Bruk piltastene til å velge alternativet "Språk" og trykk "Sett." Velg ønsket språkinnstilling, og trykk på "SET"-knappen. Velg alternativet "Ja" og trykk "Sett" å bekrefte.

• Trykk knappen "Meny", og trykk på høyre pilknapp for fem ganger, etterfulgt av "SET"-knappen. Bruk piltastene til å velge alternativet "USB" og trykk "Sett." Bruk piltastene til å velge alternativet "MSDC" Hvis du har tenkt å bruke en USB-forbindelse til å overføre bilder fra kameraet til datamaskinen. Velg alternativet "PC kamera" Hvis du har tenkt å bruke enheten som et webkamera. Trykk på "SET"-knappen, og velg alternativet "Ja" og trykk "sett for å bekrefte.

• Lukk linsedekselet å slå av kameraet. Hvis du bruker en Windows-PC, sett installasjonsdisken driveren i datamaskinens optiske stasjon. Vent til installasjonsprogrammet å starte. Følg den på skjermen instruksjoner.