Nnywellness.com

Slik feilsøker du en Olevia-TV


Olevia TV er laget av Emerson elektronikk. De gjør 32 og 42-tommers liquid crystal display (LCD) modeller. Dette gjør dem lettere og enklere å flytte. Når det oppstår et problem med Olevia TV, kan du bruke bruksanvisningen som følger med TVEN å bli kjent med din TV'ens. Det vil fortelle deg hvordan justere lysstyrke, kontrast og bytte batterier blant annet tips og guider.

Instruksjoner

• Kontroller at HDMI-kabelen som kobler en Blu-ray-spiller eller en system til TV sikres fast til TV-ens HDMI-porten. Hvis det ikke er ordentlig koblet, blir bildet pixelated.

• Erstatte AAA-batterier i fjernkontrollen hvis fjernkontrollen ikke operere. TVEN leveres med batterier, men de kan ikke vare veldig lenge. Fjern den eksterne batteri-panelet på baksiden av fjernkontrollen. Fjern de gamle batteriene, og erstatte med nye. Også positivt (+) og negative (-) fører til diagrammet oppført inne fjernkontrollen. Lukk dekslet når ferdig.

• Juster TV kontrasten og lysstyrken Hvis fargene ikke er riktige. Klikk "Meny" på den Olevia fjernkontrollen. Velg "Bildet." Gå til "Lysstyrke" og "Kontrast" individuelt, og justere innstillingene til skjermen ser best.

Tips og advarsler

  • Støv TV regelmessig for å hindre støv påvirker den.
  • Aldri resten en elektronisk enhet som en mobiltelefon eller bærbar spilling system nær TV. Forstyrrelser kan føre til skjermen for å få midlertidig visningsproblemer.