Nnywellness.com

Bruke en Flash ramme i profesjonell fotografering


Det er mange gode grunner til å investere i et profesjonelt kamera. Bryllup, portretter, eksamener, fange barn vokser opp og kunstneriske uttrykk er bare noen av tusenvis av tilfeller hvor profesjonell kvalitet image fange teller mest. Men som kameraet stiger i profesjonell kvalitet, tenderer det til å miste den interne flash de fleste av oss er vant til. Dette er med god grunn: profesjonelle bilder trenger profesjonell en profesjonell flash.

Instruksjoner

Bruke en Flash ramme i profesjonell fotografering

• Kjøp en ekstern blits. For å være ærlig, dette kommer til å koste deg, men sa ingen pro photography skulle være billig. Forhåpentligvis, med litt forsiktig håndtering og vedlikehold, kan du beholde dette flash i lang tid. Du kan handle for blinker og blitstilbehør på linken postet nedenfor. Husk flash du kjøper er kompatibel med kameraet.

• Bestemme hvordan du skal montere blitsen. Dette kommer i stor grad bestemmes på hva slags bilde du tar. Forhåpentligvis du vil se på eller vil allerede har tatt noen fotografering kurs å forstå hvordan å måle flash avstander. En link til en nyttig tabell er postet below. Igjen, tilbehør kommer for å koste deg mer penger, så kanskje du bør bare arbeide med det grunnleggende i trinn tre.

• Montere blitsen direkte til kameraet. Det bør være en port på kameraet tilkobling til porten på bunnen av flash. Koble dem og begynne å skyte unna. I nærheten av kameraet flash kan begrense bildene bare som en intern blits. Hvis du vil at oppgraderingen, gå til trinn fire.

• Kjøpe en brakett og tilkoblingskabel for flash din. Det er justerbare braketter som vil koble til bunnen av kameraet og gi noen ulike alternativer for flash plasseringer. Du må kjøpe en kort tilkoblingskabel som kjøres fra kameraets port Flash port. Det kan også være tid til å se på et stativ på dette punktet for steadier bilder.

• Gå ut og kjøpe en veldig lang koble kabel eller trådløs kobling, et flash stativ og paraply. På dette punktet, er fotografering din hardcore lidenskap eller din jobb. Trådløse systemet vil koste mye mer enn lange ledningen, men mangel på rot og over plasseringsfrihet er uslåelig.