Nnywellness.com

Motorola TracFone opererer Tips


Motorola TracFone opererer Tips

En billig forhåndsbetalt cellular tjeneste, TracFone kan du kommunisere med andre uten å måtte signere en kontrakt eller motta en månedlig regning for minutter du bruker. Mobilnettet tjenesten inkluderer evnen å sende tekstmeldinger, en innebygd ringer ID program samt tilgang til mer ringetoner. Din Motorola TracFone selv inneholder en innebygd telefonbok og lar deg tilpasse innstillingene til din smak og varsler.

Gjenoppringing tall

Din Motorola TracFone lagrer siste innkommende og utgående tall i telefonminnet. For å gjenta en siste utgående nummer, trykker du på "Send"-knappen. Bla til nummeret du vil ringe og trykk "Send" knappen igjen. Hvis du vil se en liste over innkommende anrop, trykk på "Send". Rull til "Mottatt kaller" trykk "Velg".

Velge et hurtigoppringingsnummer

Telefonnummeret til hver og personens navn lagret i telefonens "adressebok" tildelt et nummer. Dette nummeret kan du ringe personen uten å angi fullstendige telefonnummeret. Hvis du vil slå et nummer fra telefonens "adressebok", angi hurtigoppringinger knyttet til telefonnummeret du vil ringe. Trykk "#" og "Send."

Låse din Motorola TracFone tastaturet

For å holde fra et uhell slår et nummer eller tilgang til funksjonene mens telefonen er i lommen eller vesken, låse telefonen tastaturet ved å trykke navigeringstasten center. Deretter trykker du "". Å låse opp mobilen, trykk på center tasten igjen og "" nøkkel.

Plassere telefonen på vibrere

Din Motorola TracFone kan du plassere sin ringetonen til vibrerer for å holde fra forstyrre andre under et møte eller en annen hendelse. Trykk og hold på "#" tasten for å sette telefonen på vibrere. Trykk og hold "#" tasten igjen for å gå tilbake til forrige ringetone innstillingen.

Angi innkommende samtale varsler

Velg "Meny" på din Motorola TracFone. Rull til "Stil." Velg "Endre". Bla gjennom innkommende samtale alert stiler. Merk stil varselet du ønsker og trykk på "Velg" angivelse av varselet. Hvis du vil angi en bestemt ringetone for advarselen, bla til "Detalj" og trykk "Endre". Gå til varseltypen og trykk "Endre". Rull til ringetone innstillingen du ønsker. Trykk på "Velg".

Sette en samtale på vent

Ringe på vent, trykk midtre navigasjonstast. Velg "Hold." Trykk "Fortsett" ta samtalen av holder.

Dempe en samtale

Demping slår av din Motorola TracFone mikrofon slik at den andre parten ikke kan høre deg snakke med noen andre i rommet eller bil. Trykk navigeringstasten center for å bruke denne funksjonen. Velg "Mute". Trykk "Opphev demping" for å gå tilbake til innstillingen normal mikrofon.

Samtale venter

Som faste telefoner inkluderer din Motorola TracFone en samtale venter-funksjonen som varsler deg om en innkommende telefonsamtale mens du er i en telefonsamtale. Når en innkommende oppringing mottas, telefonen varsler med en tone og viser oppringerens navn og nummer på telefonens skjerm. For å svare på anropet, trykk "Svar." Trykk for å bytte tilbake til den andre parten, "Bytte". For å koble begge kallene slik at alle kan snakke, trykk "Koble sammen."