Nnywellness.com

Mopar bil viser på vestkysten


Mopar bil viser på vestkysten

Mens mange bil viser invitere biler av alle typer, er det bare så mange programmer som fokuserer i merke, modell og år for bilen. Fans av Chrysler produkter har sin egen nisje. Mopar er kallenavnet gitt år siden til jeeper, unngår, Plymouths og alle andre biler produsert med Chrysler deler entusiaster vise sine biler på arrangementer over hele landet. Vestkysten har sin del av Mopar viser årlig.

Chrysler ytelse vest

Chrysler ytelse West er en Mopar bil klubb som årlig verter Mopar viser i høsten og våren. I tidligere år, har viser vært i April og oktober. Høsten showet på Woodley Park i Van Nuys, California, er kjent for å trekke 350 biler. I 2010 ble frammøte kostnader $20 for de som forhåndsregistrert, med avgiften stiger til $25 på dagen for showet. Vis har også en deler exchange og mat leverandører. Deltakere er kvalifisert for plaketter og priser.

Vin land Mopar Car Club

Mopars nord for porten vert hvert år Wine Country Mopar Car Club. I 2010, arrangementet ble holdt i August stedet endret til Jacuzzi familie vingårdene i Sonoma, California Chrysler, Dodge, Plymouth og AMC biler av alle årene og modeller er kjennetegnet.

Bilene i showet er kvalifisert til å vinne første - og andreplass-priser for hver klasse, inkludert A-kropp, cabrioleter og lastebiler. Priser er også presentert for klubben deltakelse og best av showet. Mat-leverandører er på stedet for deltakere og tilskuere. I 2010, avgift for å delta et kjøretøy i showet ble $25, med dash plakk og koselig poser skal de første 100 deltakerne som angitt.

Mopars på Strip

Las Vegas versjonen av en Mopars kalles Mopars på Strip. Vanligvis holdt i mars på Las Vegas Motor Speedway, biler inn showet er oppført under kategoriene av: lager, endret og restified/klon. 2010 avgiften for hver bil var $50. Showet har også en auksjon og swap-møte leverandører. Blant bilene som kan angi showet er Vipers, gaten stenger og lastebiler.

Det er annen, mer spesialisert, klasser der eiere kan angi sine biler. Pro street og rase bil, ble omtalt i 2010 for en $50 avgift. Arrangementet har også omtalt utmerkelser for verdens Ultimate Mopar for lager og endret, samt verdens Ultimate Mopar lager. Begge disse konkurransene kreves avgift en $100 i 2010.