Nnywellness.com

Hvordan håndtere en forsikringsagent


Når eiendommen er skadet i en ulykke eller tilfeldigheter tap, er det mange ting går gjennom hodet ditt. Første tankene kan inkludere "Kan eller bør jeg bruke egenskapen med disse skadene?" eller "Dette er det siste jeg trenger akkurat nå!" Men mest av alt du vil vite hvem som skal betale for skader og når. Om ulykken var din feil eller ikke, er du sannsynligvis kommer til å komme i kontakt med en forsikringsagent skal refunderes for skader.

Instruksjoner

• La din eiendom akkurat som den var da den ulykke eller tilfeldigheter. Ikke forsøk å gjøre reparasjoner på egen hånd fordi dette kan redusere beløpet forsikringsagent bestemmer er nødvendig for å bringe eiendommen tilbake til 100 prosent. Du kan gjøre en hjemmelaget reparasjon som ender opp forårsaker problemer for din bolig i fremtiden som du vil aldri bli refundert, så la alt til fagfolk.

• Ring for å snakke med forsikringsagent å sette opp en avtale. Hvis innstilt ikke komme tilbake til deg i tide etter gjentatte forsøk på slutten, ringe og be om å få snakke med en manager.

• Gjør det enkelt for innstilt å finne din eiendom og kontrollere alt trygt, hvis innstilt kommer til ditt hjem eller bedrift å vurdere et krav. Hvis du går til en forsikringsagent plassering med bil krav, ta en venn med deg som et vitne (faktisk du alltid vil ha en kompis når bilen vurderes ved en innstilt, selv om det er hjemme). Ankommer avtale med innstilt 10 minutter for tidlig slik at du kan få komfortabel med butikken, se over bilen igjen, og se andre kunder som arbeider med justerbar. Denne måten vil du ha en idé om hva du kan forvente fra prosessen.

• Være hjertelig og rist den innstilt hånd når han ankommer. Får rett til poenget; forklare hva som skjedde i ulykken og hva ble skadet. Være fast og selv i din tone; bli ikke animerte, sinte eller urimelig. Peke ut alle detaljene i skaden. Hvis dette er en bil krav, åpne panseret og bagasjerommet hvis nødvendig å få en bedre titt på problemene. Merk spørsmål du har det kan være et problem i fremtiden; for eksempel, hvis kjøretøyet har fronten skade la innstilt vet at du vil være sikker på er radiatoren greit. For en hjem krav, hvis du er bekymret om gulvplanker eller foundation etter en brann eller andre havari tap, deretter gjøre det klart for innstilt så at kan han se på situasjonen nærmere.

• Være stille og la innstilt å gjøre henne bestemmelser når du har gjort ditt tilfelle. Innstilt trenger noen minutter å liste alt og kjører tallene gjennom hennes system eller beregne bok.

• Lytt til innstilt. Han vil vanligvis si beløpet som han mener du er skyldig for å bringe eiendommen tilbake til sin opprinnelige tilstand (slik det var før den ulykke eller tilfeldigheter). Hvis du er uenig beløpet, kan du forklare hvorfor å få ham til å justere avgjørelsen, men det er ikke sannsynlig at innstilt vil gi deg mer penger basert på dine personlige påstander. Du må kanskje leie en tredjepart profesjonell å bestride riktig innstilts avgjørelse.

Tips og advarsler

  • Ta datert bilder av skaden til din eiendom på dagen at innstilt evaluerer kravet og, hvis mulig, få et bilde av innstilt ser på bilen. På denne måten kan du bevise tilstanden på bilen på den tiden om nødvendig. I noen tilfeller med bil krav får du muligheten til å ta bilen til en tredjepart verksted å få et anslag. Hvis du føler forsikringsagent ikke vil gi deg et godt tilbud, kan du bruke tredjeparts kilde. Hvis en bilulykke var den andre personens feil, og du tror at hun bør betale deg mer enn hva innstilt besluttet, kan du vanligvis ta henne til små krav domstol forskjellen. Bare gjøre dette hvis du har en veldig sterk sak for hvorfor reparasjonen vil koste mer.