Nnywellness.com

Hva er en ALX fil?


Hva er en ALX fil?

Filtypen "ALX" er ikke eksklusivt til ett utvikler; både Windows og Research in Motion filtypen. Windows bruker filtypen i samarbeid med ActiveX, et program for webutforming. Forskning i bevegelse, utvikleren av BlackBerry Desktop programvare, bruker filtypen for å lagre innstillinger for enheter og synkronisering. Forlengelsen kan også referere til en programmering språkfil.

BlackBerry Data

Filen for BlackBerry søknad lader "XML" er en type fil som bruker filtypen "ALX." BlackBerry filer tilknyttet "ALX" brukes av desktop programvare, hvilke innrømmer brukernes å synkronisere data fra en BlackBerry mobile enhetens programmer tilbake til en datamaskin. Informasjonen på en BlackBerry "ALX" fil inneholder et programs opphavsrettsinformasjon, beskrivelse, program-ID og en katalog av programmets filer.

Åpne BlackBerry ALX filer

En BlackBerry Desktop programvare "ALX" filen kan åpnes av bruker Mac eller PC. Både RIM BlackBerry Java utviklingsmiljøet og Eclipse IDE for Java-utviklere med RIM BlackBerry JDE Plug-in vil åpne en «ALX» fil versjoner er tilgjengelig for Mac og Windows. En ".alx"-filen er også kompatibel med alle tekst editor program for Mac eller PC.

ActiveX-oppsett

En annen utvikler som bruker filtypene "ALX" er Microsoft. Selskapet bruker "ALX" i samarbeid med ActiveX-programvare, som brukes til å opprette Web-innhold. I denne sammenheng "ALX" filer inneholde HTML-komponenter for bruk i interaktive websider, og er ofte knyttet i HTML-koden for en webside. Filer som vanligvis finnes i en < OBJECT > koden.

Åpne ActiveX. ALX filer

PC-brukere kan åpne en ALX fil ved å bruke Microsoft ActiveX Control Pad i noen Internet Explorer eller Firefox nettleser eller et tekstredigeringsprogram. Filene kan ikke åpnes på en Mac. Når åpnes i en webleser, informere ALX filer hvor leseren gjør utseendet av en bestemt internettside.