Nnywellness.com

Hvordan å svare en jeg-telefonen gjennom bil lyden systemet


Mange nye biler kommer med Bluetooth-teknologi som lar deg svare, snakke og gjøre mye mer uten å berøre din iPhone. Denne teknologien skaper en håndfri måte å bruke telefonen mens du kjører. Det er praktisk og mye sikrere enn å holde din iPhone til øret for å svare på samtaler.

Instruksjoner

• Åpne "Innstillinger"-programmet på din iPhone. Gå til "Generelt" og "Bluetooth". Kontroller at Bluetooth er aktivert, og søker etter enheter.

• Hold nede knappen tilkobling til det blinker blått og rødt. Trykk på Bluetooth enheter navnet (bilen) når den vises i listen "Enheter". Noen enheter krever et passord, som vanligvis er 0000. Hvis nødvendig, vises en tastaturet på iPhone. All lyd vil nå være streaming gjennom bilhøyttalerne.

• Besvare et anrop gjennom stereoanlegget bilen hvis den er A2DP-kompatibel ved å trykke på "Connect/svar/telefon knappen" på kjøretøyet. Du vil vite at en samtale kommer fordi noen musikk eller annen lyd du har streaming via høyttalerne vil visne ut og du vil høre uansett ringetone ligger på iPhone.