Nnywellness.com

Instruksjoner for en Nikon 440 avstandsmåler


Nikon 440 er en modell av avstandsmåler som har en robust og motstandsdyktig design, gjør det en passende enhet for Golf, fugletitting og andre utendørsaktiviteter. Enheten vil hjelpe deg finne ut hvor langt unna noe er i forhold til din posisjon uten å gjøre du gå avstanden eller bruke en annen metode for måling. Nikon avstandsmåler bruker en laser syn for å avgjøre avstand og et syn med en intern skjerm raskt vise dataene å gjøre en informert beslutning.

Instruksjoner

• Åpne batterirommet ved å slå batterilåsen med en mynt eller andre små objekter. Når dekslet er åpent, sette inn en 3V lithiumbatteri i batterirommet og lukk dekselet. LCD i vinduet søkeren viser nå batteriikonet viser hvor mye batterilevetid gjenstår og indikerer at avstandsmåler er klar til bruk.

• Slå diopter justering urskiven mot før det ikke vil bli ytterligere. Slå på strømmen til avstandsmåler ved å trykke på "Power"-knappen på baksiden av enheten. Drei diopter ringe klokken mens du ser gjennom søkeren til bildet på LCD-skjermen er klar. Merk at denne eksterne må justeres hver gang avstandsmåler brukes.

• Flytt avstandsmåler til målretting reticule på LCD-skjermen kamper opp til objektet som du vil bestemme avstanden. Hold nede knappen "Power" samtidig reticule i kø. Enheten sender laser signaler til objektet, vil du se en "Nå måle" melding i LCDen.

• Fortsett å holde nede "Makt" til et avstandsmål vises. Tidsbruken avhenger på avstand av objektet. Trykk og hold på "Mode"-knappen på toppen av enheten bytte målingen fra meter til verft. Slipp "Power"-knappen etter mottar målet; enheten slås av etter ikke brukes i åtte sekunder.

• "Power"-knappen og la enheten slå hvis du får "Kunne måle/ikke mål". Justere reticule på LCD-skjermen med elementet du vil måle og gjenta prosessen fra trinn 3 og 4 for å prøve på nytt.

Tips og advarsler

  • Objektet måles må være innenfor en klar siktlinje fra avstandsmåler for å gi en nøyaktig lesing. Kontroller at det finnes ingen objekter blokkerer siktlinje i søkeren før du prøver en lesning.