Nnywellness.com

Den beste måten å fjerne mindre riper på en bil


Hvis en bil bare har mindre riper, er det flere grunner til å fikse dem hjemme. Det er billigere å ta vare på mindre riper i en innkjørsel i stedet for en detaljering butikk, og arbeidet kan gjøres på bil eierens tidsplan i stedet for på en profesjonell. Det er ikke vanskelig eller kostbart å reparere mindre riper, men det tar litt tid og oppmerksomhet på detaljer.

Instruksjoner

• Vaske området som vil bli jobbet på med varmt vann som har blitt gjort såpevann med oppvaskmiddel. At området til tørk godt.

• Gni en bit av skokrem til scratch. Bruk en farge som står i kontrast med maling. For eksempel hvis bilen er hvit, bruk svart. Dette vil hjelpe holde deg fra sliping for dyp og skade bilens maling.

• Vikle 2000-3000 korns slipepapir rundt en blokk av tre. Dyppe den i en bøtte med kaldt vann med noen dråper oppvaskmiddel lagt til. Forsiktig sand området av scratch med korte strøk, stoppe for å skylle sandpapir ofte. Stopp slipe umiddelbart når skoen polsk merket forsvinner.

• Tørr området med en myk klut og Påfør en liten mengde rubbing compound og buff med en frotté washcloth. Dette vil hjelpe for å kvitte seg med merker fra sandpapir.

• Tørk med en ren, tørr klut. Hvis området ser skitten, vask den med svamp og varmt vann. Når området er tørt, bruke bilvoks.

Tips og advarsler

  • Husk å jobbe med riper i fullt dagslys. Det er viktig å arbeide i lyse omgivelser så det er lettere å sørge for at scratch er virkelig borte, og at ingen ytterligere skade er gjort med paint.