Nnywellness.com

Hvordan ta opp maling på din bil eller lastebil


Når den nye bilen får en irriterende scratch i det, hva kan du gjøre? Du vil se gode, men tar det til kroppen butikk og betale en stor regning for en ripe er bare ikke fornuftig. Finpusse billakk er en løsning som, selv om utstøtt av noen, kan fungere hvis du tar deg tid til å bruke den riktig. Kjøp finpusse maling direkte fra din bilforhandler. Kvaliteten er bedre, og fargene er mye mer sannsynlig å matche malingen på bilen din.

Instruksjoner

• Vaske området skal males, bilvask såpe og vann. Bruk en fin mikrofiberklut eller myk svamp slik at du ikke skraper maling under skyllingen. Tørr området grundig.

• Rist flaske finpusse maling godt, og et svært tynt lag med maling gjelder riper området. La malingen tørke i 10 til 20 minutter, og bruke en andre strøk på chip eller bunnen.

• At malingen tørke i minst 24 timer, deretter bruke to tynne strøk av klarlakk over base farge maling. Tillate klarlakk for å tørke i 10 til 20 minutter mellom strøk, og at den siste strøk tørke i tre dager.

• Buff området du malt med litt rubbing compound og en fille. Rubbing compound gjelder en myk klut, og gni det i en sirkelbevegelse å bringe skinne tilbake og blander nye og gamle malingen.

• At malingen Cure for 30 dager etter rasping det med rubbing compound, deretter vaske bilen godt og bruke en høy kvalitet automotive voks.