Nnywellness.com

Hvorfor Instagram forbud kontoer?


Hvorfor Instagram forbud kontoer?

Registrer deg for en konto på Instagram og du aksepterer å være bundet av vilkårene for bruk og retningslinjene for fellesskapet. Disse vilkårene og retningslinjene kan bli funnet på den offisielle Instagram Help Center-nettsiden, og hvis du bryter dem så du risikere kontoen blir midlertidig eller permanent utestengt.

Plagiat

Instagrams Fellesskapsretningslinjer spør at brukerne "ikke dele bilder eller videoer av andres liv." Hvis bildene har andre, må du ha deres tillatelse til å laste opp bildene til Instagram. Unngå utstillingsvindu kunstverk, fotoer eller noe annet som du ikke eier opphavsretten for, som Instagram tar en svak visning på slike bruk av nettverket. Instagram mål å være et utstillingsvindu for opplevelser og inspirations av sine brukere, ikke en samling av materiale samlet fra weben og andre steder.

Nakenhet

Folk så unge som 13 tillates å registrere deg for en Instagram-konto, slik at selskapet har en plikt til å holde pornografiske og eldre bilder av sosiale nettverk. Det må også følge satt på plass av Apple App Store alder begrensning retningslinjene. Fellesskapsretningslinjer Instagram staten at "kontoer funnet nakenhet eller voksent innhold deaktiveres og tilgangen til Instagram kan bli avviklet." Kort sagt, sikre at de i Instagram bildene har klærne.

Misbruk

Bruke Instagram å misbruke, trakassere eller mobbe en annen bruker kan også tiltrekke et forbud fra Instagram. Fremme eller priste selvskading er også forbudt i samfunnet retningslinjene, og kontoer bør ikke brukes til å vise voldelige eller skadelige handlinger gjennom bilder og videoklipp. Fellesskapsretningslinjer Instagram understreker at «alle skal føle seg trygg og komfortabel» og alt som truer atmosfæren vil tiltrekke seg oppmerksomheten til Instagram personale.

Spam og ulovlig aktivitet

Mens Instagram kan brukes til å fremme kunstverk og andre lignende elementer i en begrenset måte, advare den Fellesskapsretningslinjer mot "blest atferd av noe slag." Dette kan omfatte repeterende kommentarer, overdreven nivåer av smak og kommenterer og publisere rabatt koder eller nettadresser til salg nettsteder. Domenenavn og URL-adresser kan ikke brukes i Instagram brukernavn uten samtykke fra Instagram, for eksempel. I tillegg må Instagram ikke brukes som del av ulovlig aktivitet eller å presentere ulovlig aktivitet.