Nnywellness.com

Hvordan sette opp en HD parabolantenne


Hvordan sette opp en HD parabolantenne

En HD-antenne må være riktig rettet å plukke opp HD satellittoverføringer. Alle de nødvendige komponentene leveres i kit leveres med HD parabol, med unntak av montering forsyninger som kan skaffes fra en jernvarehandel. Satelittmottaker brukes med parabol HD må ha HD-evner, og abonnementet satellitt-tjenesten må inneholde en HD-pakken.

Instruksjoner

• Webstedet en HD satellitt retning som AntennaWeb. Angi postnummeret for å skille plasseringen av HD satellitt som funksjoner med HD satellite rett. Satellitten må være fra samme tjenestetilbyder som din HD antenne.

• Står mot en vegg i ditt hjem som ansikter i direktør som parabolen HD må møte vil se overhead satellitten. Klatre opp en kort stige. Plass braketten knyttet til parabolen mot veggen. Høyden på rett på veggen er ikke viktig som er uhindret overhead satellitten.

• Bruk en stjerneskrutrekker, en elektrisk skrutrekker kan brukes i stedet å fremskynde prosessen, for å montere den.

• Løsne skruer rundt halsen i den nedre fronten av HD parabolen med verktøyet hex. Sett inn den laterale transponder armen i kragen. Sikre lateral transponder armen i kragen ved å stramme til skruene.

• Løsne festeskruene på én side av den doble transponderen med verktøyet hex. Skyv de to transponderen på enden av lateral transponder armen. Stram festeskruene.

• Skru avslutter to koaksiale kabelene til hver koaksial inngang på den doble transponderen. Skru andre endene av den koaksiale dugelig til koaksial inngang på multiswitch. Stram koaksial kontaktene med tang.

• Løsne knotter på siden av braketten festet i bunnen av parabolen HD. Kontroller justeringen av foran parabolen med overhead satellitten bruker compass. Låse knotter når plasseringen er riktig. En koaksialkabel kan nå være koblet til en av de multiswitch lokke utganger og formidlet til koaksial inngang på satelittmottaker.