Nnywellness.com

Treo 680 tips


Palm Treo 680 er en PDA-stil mobiltelefon utgitt for brukere av AT & T trådløst med brukere for andre nettverk. Treo 680 er ikke lenger som AT & T i 2011, men fremdeles fungerer med nettverket. Treo 680 har en full tastatur og kjører bruker Palm 5.4.9 operativsystemet. Telefonen inneholder funksjoner som et digitalt kamera, mediespiller og pekepennen for enklere navigering.

Organisasjon

Du kan legge til alarmer enhver avtale du innlegge Treo 680 kalenderen. Gå til kalenderen fra hovedkalenderen knappen på telefonen. Gå til avtalen ved shuffling gjennom dagene i kalenderen. Velg detaljer og sette en hake i boksen Alarm for avtalen. Du kan velge hvor langt før avtalen du vil at alarmen skal lyd. For å vise alle avtaler og møter, kan du kalenderknappen for å se på dem basert på dag, uke og måned.

Utseende

Du kan endre hvordan telefonen ser ut ved å gå til alternativet fra hovedmenyen. Velg "Backlight" og bruke navigasjonsknappen gjøre bakgrunnen av skjermen lysere eller duller. Velg "Ferdig" når du er ferdig. Du kan velge forskjellige skrifter for alle ordene på skjermen ved å gå til menyen og deretter alternativer. Velg "Skrift" for å bla gjennom ulike valg. Innenfor i hver skrift-alternativet kan du velge om du ønsker å vise store eller små. Du kan også gjøre noen font fet.

Fotoalbum

Du kan opprette ditt eget fotoalbum og ordne alle bildene du ta tilsvarende. Trykk på programmer-knappen og deretter gå til kameraet. Plukke "Nye Album", og skriv deretter inn ønsket navn. Du kan velge om du vil lagre albumet til telefonens interne minne eller på et minnekort. Velg et bilde og gå til valgmulighetene å bevege det til albumet du vil. Når album er konfigurert, kan du gjøre dette etter hvert bilde.

Internett-bruk

Akkurat som med en nettleser på en datamaskin, kan du bokmerke du favorittområder og lagre bestemte sider. Hvis du vil bokmerke en side, trykker du på menyknappen på stedet av ditt valg. Gå til side og velge Legg til bokmerke. Du kan legge navnet på området og en kort beskrivelse. Lagre en enkelt side fra et webområde, slo menyknappen mens på siden og velg side. I stedet for bokmerker, gå til lagre siden.