Nnywellness.com

Hvordan installere LED-belysning på en lastebil


Hvordan installere LED-belysning på en lastebil

LED lys brukes i lastebiler for å signalisere sikkerhetskopiering, oppbremsing eller snu. Noen ganger installert de bare for dekorative formål. Den enkleste måten å installere lys på en lastebil er med en LED lys stripe. Dette kan du feste mange LED lys til lastebilen din samtidig, og krever lite elektrisk arbeid. Installasjonen er ganske enkel.

Instruksjoner

• Rengjøre området der du skal installere LED-lys med rubbing alkohol og en fille. Installasjonen vil være den laveste delen av lastebilens bakluke.

• Installere LED lys stripen. Løsner støtte selvklebende stripen på baksiden av stripen. Plass LED belysning stripen på det laveste punktet på lastebilens bakluke. Sikre den til lastebil ved å trykke det på plass. Pilot borehull i bilen ved hjelp av hullene i stripen som en guide. Sett inn boret gjennom hullene Strip hvor det har blitt overholdt. Gå gjennom metall kroppen til lastebilens bakluke. Sett inn og stram de medfølgende skruene i hullene. Bruk medfølgende nøtter til baksiden av skruene.

• Kjøre ledninger LED Strip gjennom plassen mellom kroppen og bak støtfanger lastebil og ledninger kortet av lastebilen. Ledninger kortet ligger under støtfangeren på passasjersiden.

• Koble ledningene LED stripen med de av ledninger kortet. Det vil være en ledning på hver enhet for "venstre", "høyre," "reverse" og "stopp". Matche ledningene til hverandre. Tvinn hver tilkoblingen sammen. Pakk vendinger med elektriske tape. Skyv en ledninger cap over elektriske tape.

• LED belysning strimmel. Slå på lastebilen. Bruk venstre og høyre blinklys. Trykk bremselys. Satt bilen i revers. Har en annen person bekrefte at LED stripen tilsvarer hver handling.

Tips og advarsler

  • No-drill kits for å installere led lys strimler er også tilgjengelig.