Nnywellness.com

Vise Garmin kart uten GPS


Vise Garmin kart uten GPS

Garmin er en av de ledende produsentene av Global Positioning System (GPS) enheter. I tillegg produserer håndholdte enheter for navigasjon, gjør selskapet også en programvarepakke som arbeider på en bærbar PC sammen med en GPS-mottaker som er koblet til datamaskinen. På denne måten kan du vise Garmins navigasjonskart og, med en Internett-tilkobling, andre informasjon som værforhold, gasspriser, Hotellinformasjon og interessepunkter på datamaskinen.

Instruksjoner

• Sikre du har minimumskravene til maskinvare og operativsystem for Garmin Mobile PC programvare-versjonen du vil bruke. Dette kan inkludere Microsoft Windows 2000 SP2, Windows XP eller Windows Vista; 256 MB RAM. 800 x 600 oppløsning video Vis; 1,5 GB ledig harddiskplass; en USB-port og en DVD-stasjon.

• Skyv Garmin Mobile PC programvare installasjons-DVDen i DVD-stasjonen på datamaskinen. Følg instruksjonene for å installere programvaren etter veiviseren applet som vises. Du må skrive inn produktnøkkelen fra programvareemballasje under installasjonen.

• Aktiver innebygd GPS-mottakeren hvis du har en på datamaskinen. Hvis du ikke har en, må du koble til en Garmin GPS-mottaker med en USB-port på datamaskinen. Hvis enheten er ny krever dette å installere batteriet i enheten og lade den. Følg instruksjonene som følger med enheten, for å oppnå dette.

• Flytte bærbar utenfor. Du bør være i et åpent område, ikke i en garasje eller i et område med høye bygninger som kan blokkere GPS signal. Klikk på ikonet som åpner Garmin Mobile PC-programvaren på datamaskinen, og vent til det å erverve GPS-signalet. Signalet opp når minst en av barene i øvre høyre hjørne på programvare menysiden er grønne.

• Klikk på ikonet for store Vis kart på høyre side av skjermen. Garmin Mobile PC programvare vil presentere et kart over gjeldende plassering. Dette kartet endres når du flytter til gjenspeiler alltid gjeldende plassering.

Tips og advarsler

  • På tiden dette ble skrevet er Garmin Mobile PC programvare bare tilgjengelig i en Windows-versjon. Det vil ikke kjøre på en Mac datamaskin hvis den kjører i Windows-modus. Garmin sier det arbeider for tiden på en Mac-kompatibel versjon av programvaren.
  • Konsultere manualer og online støtteinformasjon for de mest oppdaterte informasjon om installasjon og drift av Garmin programvare og enheter.
  • Klikk på hvor å i stedet for Vis kart menyskjermen å få veibeskrivelse og annen informasjon.