Nnywellness.com

Hvordan å reparere Camper vegger


Skade på en bobil som går ikke er reparert vil bare invitere større problemer. Camper produsenter bygge vanligvis gulv med en partikkel-bord som kan skille etter bare én soaking, så vegger må være inspisert ofte og vedlikeholdt snarest behov er identifisert. Som med de fleste ting, er reparasjon vanligvis mye billigere enn erstatning. Reparere camper vegger kan være en enkel og lett prosjekt hvis den skadede delen uten hindringer og laget av separate eksteriør og interiør skallfasetter fylt med en løs matte isolasjon.

Instruksjoner

• Fjern noen hindring som vil hindre tilgang til veggen, som skap, gardin rails eller møbler. Hvis en del av veggen må fjernes, skrelle bort alle veggen dekker som kan komplisere prosjektet, for eksempel stick-on fliser eller bakgrunnsbilde. Små områder av mur som trenger reparasjon kan noen ganger nås via en åpne skapet.

• Kontroller at det er ingen rør eller elektriske ledninger i delen av wall du vil reparere. Hvis det finnes, koble sine tjenester og midlertidig fjerne eller omdirigere rør eller wire.

• Bruk en klar gjennomtrengende epoxy sealer (CPES) tre Herder hvis et område med tre veggen eller tre-basert panel har delaminated eller råtnet. Følg all informasjonen og instruksjonene som fulgte med CPES tre Herder. Vanligvis en todelt løsning blandet og brukt på den skadede delen, som fører til fiber av tre, og deretter angir.

• Erstatt en del av skadet veggen helt om campingbilen ble produsert av sammensatte paneler. Sammensatt paneler er limt sammen på fabrikken benytter en høytrykks lim, som utgjør sammen en ytre huden, et lag av solid isolasjon og en intern dekorativ finish. Delvis utskifting av en komponent i dette systemet er ikke anbefalt av produsenter.

• Bruk en sliping maskin for å glatte av sammenføyningen mellom reparere og de omkringliggende veggene. Prøve å gjenopprette veggene for å matche de omkringliggende veggene, men hvis dette ikke er mulig gjør en funksjon av forskjellene.

• Trim rundt noen eksterne koblinger bruker en dekorativ beading senger i en kjøre med silikon fugemasse. Dette vil både forbedre utseendet til reparasjon og sikre sammenføyningen er vanntett.

Tips og advarsler

  • Hvis årsaken til skaden var en rådende problemet som en avløp, vindu eller tak lekkasje - i motsetning til innvirkning skade fra treet eller gjerde, fikse problemet før reparasjon veggene.
  • Noncomposite veggene, er utvendig skall vanligvis laget av aluminium ytterkledning eller en glassfiber-baserte panel. Eksperter på noen RV leverandør eller hjemme forbedring lageret kan stoles på å gi detaljerte råd om passende og etterbehandling et av disse produktene.
  • Bruk alle nødvendige verneutstyr, spesielt en puste maske når trekke ut materiale skadet av fuktighet, og når sliping.
  • Hvis reparasjonen er eksternt, bruk riktig stepladders til prosjektet.