Nnywellness.com

Hvordan fjerne nøkkel merker i Paint


Hvordan fjerne nøkkel merker i Paint

Ikke gi den rykk som tastet bilen tilfredsstillelse av å se disse klore merker. Du kan fjerne nøkkel merker i paint. Jobben vil ta et par timer, spesielt hvis du er ny til auto karosseri. Bilen ser bra som ny når du er ferdig, selv om du måtte finne et tryggere sted å parkere.

Instruksjoner

• Vask berørte området med varmt såpevann fjerne alle skitt. Tørk området grundig med et rent håndkle.

• Bruke et tynt lag med skokrem de markerte områdene av bilen med en ren klut. Polsk vil holde seg til den kodede områder, å identifisere alle områder som har vært nøkkelen merket. Selv om du tror du kan se alle riper, har fullført dette trinnet. Hvis du savner noen områder, må du gjenta hele prosessen.

• Fylle en bøtte med kaldt vann og dunk 2000-korn våt sandpapir i bøtte. Fjern sandpapir fra bøtte, og dra den langs nøkkel merket. Fungere ikke i sirkler eller sikk zags; flytte våt sandpapir og tilbake i lange slag. Holde overflaten av våt av dipping våt sandpapir bøtte ofte. Arbeid langsomt og holde et øye med skokrem. Stopp våt sliping når du kan ikke lenger se skoen polsk.

• Tørr området du bare pusset og inspisere det under godt lys. Kan du fremdeles se viktige merker? Hvis du kan, er det mulig at du må oppdatere området.

• DAB en kvart størrelse del rubbing compound på en ren klut. Gni i rubbing compound i det berørte området i en sirkelbevegelse. Rubbing compound fjerner små riper igjen av sandpapir og hjelpe gjenopprette skinne til bilen.

• Tørk bort rubbing compound med en ren klut når du kan ikke lenger se sandpapir riper. Vaske området med såpe og vann og tørk godt.

• Kjøre en voks-baserte bil polsk på det berørte området fullt å restaurere skinne. Nøkkel merkene vil ikke lenger være synlig.