Nnywellness.com

Hvordan lage en snø plog blad for en ATV


Hvordan lage en snø plog blad for en ATV

Som snø begynner å falle og temperaturer hodet for den nedre enden av termometer, er mange huseiere foregriper graving snøen spade garasjen slik at de kan du grave ut egne oppkjørselen. Men har mange ATV entusiaster innsett at deres ATV ikke er bare et leketøy for sommeren, men et verktøy som kan brukes i vinter. Snø plog blad vedlegg for ATV florerer, men i mange tilfeller kan være dyrt. Det finnes andre alternativer til å kjøpe en nyprodusert blad, hvorav en er å bygge din egen snø plog blad. Følg disse trinnene.

Instruksjoner

• Lå 55 gallon trommelen på sin side og bruke en permanent markør til å tegne et rektangel på siden av trommelen 20 inches høy med 36 inches lang. Bruke klipping fakkelen for å kutte denne trekanten ut. Jevne ut kantene i rektanglet med jeksel. Dette blir bladet.

• Undersøk universell snø plog mount for ATV og bestemme hvordan faktiske montering mekanismen festes til bladet. I de fleste tilfeller er det en multi-posisjon monteringsbraketten med en solid montering pin som passer gjennom en hakeparentes i bladet. Cut to trekantede parentesene av metallplater bruker kutte fakkelen. Weld brakettene til midten av snø plog bladet parallelt og loddrett linje slik at montering pin på ATV mount vil koble enkelt til snø plog montere.

• Bruk bore å bore hullene i trekantet monteringsbrakettene på snø plog bladet i posisjoner etterlikne av universell ATV fjellet. Knytte universell snø plog fjellet til ATV i henhold til produsentens instruksjoner, og deretter legge nybygde snø plog bladet til mount å teste bakkeklaring. Du kan nå også male bladet hvis du så velger, eller gå direkte til pløying snø.

Tips og advarsler

  • Avhengig av stål som trommelen er laget av, kan du klippe ut to blader fra siden av trommelen og sveise dem sammen som en "sandwich" å øke styrken på bladet.
  • Sørg for å ha sikkerhetsutstyr, som briller og en forkle, mens sveising eller bruker kutte fakkelen. Også sveise langt fra gasstanken av ATV som gnister kan forårsake brann.