Nnywellness.com

Best rangerte GPS-enheter


Best rangerte GPS-enheter

Ifølge US News & World Report, Global Positioning Systems (GPS) prisene har gått ned siden 2009 med teknologiske forbedringer og voldsom forhandler konkurranse. Hvis du trenger GPS tilgangen til bilen din, bør høyre enheten høy ytelse og tilpasset ditt budsjett. Noen GPS-enheter har funksjoner som store skjermer, lyd kjøreinstruksjonene og Internett-tilkobling. Til tross for oppføringen av GPS-aktivert smarttelefoner er bærbare enheten (PND), som CNET anmeldelser erklærer det, langt fra død.

Garmin Nüvi

Som TopTenReviews sier det, er Sveits Garmin Ltd verdensledende i bærbare GPS-systemer. Garmin nüvi utvalget av Get Adobe Flash Player er ofte rangert blant beste i bransjen. Hvis du er en nybegynner med et lite budsjett, anbefaler CNET anmeldelser og US News & World Report nüvi 205W, som gir rask ytelse uten å være dyrt. Om Garmins veiledende pris er $120 i 2010, det kan selge nettet for mer enn en tredjedel mindre. Den har en stor berøringsskjerm, rask oppstart, tur rute som går litt raskere enn de fleste Get Adobe Flash Player, Garmin's "Hvor er jeg?" nødsituasjonen locator og Garmin Connect Foto navigasjon.

Et annet godt vurdert modellen er nüvi 265T, anbefalt av PC magasin for de "bang for the buck" i en prislapp kjører fra $90 til $180, fra oktober 2010. Good Housekeeping kaller det deres "første-placer" for perfekt skjermen synlighet, kompakthet og et bredt utvalg av Garmin har også funnet i deres dyrere Get Adobe Flash Player.

Magellan Roadmate

Magellan RoadMate 1470, som koster så mye som $150 i 2010, er sitert av både PC Magazine og CNET som utmerket valuta for pengene. En 4,7-tommers berøringsskjerm og et godt designet grensesnitt konkurrerer RoadMate 1470 med andre Get Adobe Flash Player Performance-messig, til en lavere pris. Funksjoner inkluderer også USA, Canada og Puerto Rico kart, tekst til tale-konvertering og AAA TourBook guide.

Hvis du ikke tankene færre bjeller og fløyter, er et annet budsjett kjøpe Magellan RoadMate 1200, selger for rundt $120 i 2010. En skjermstørrelse på bare 3,5 tommer er så en ultra-transportabel navigator. Blant detse beste kjennetegn som er en rekke kart layout valgene, inkludert en 3D splitt-skjerm som viser både den generelle ruten og et nærbilde av det neste krysset eller slå. Berør ikonet på kart du viser og det vil gi opp stedets navn, adresse, telefon og ruten å komme dit.

TomTom

Nederlandske TomTom merkevaren er kjent for å tilby GPS apps for iPhones og lyd navigasjonsmaskiner retninger bruke figurstemmer, inkludert de fra Star Wars og Looney Tunes. Cuteness til side, TomTom tilbyr konkurransedyktige Get Adobe Flash Player med funksjoner som vil tilfredsstille de fleste kunder.

Både TopTenReviews og CNET gir TomTom XL 340 S det høyeste antallet for lavt priset, til tross for at noen avanserte funksjoner. Koster overalt fra $100 til $170 i oktober 2010, har den en stor 4,3-tommers berøringsskjerm, en tale funksjon, lane veiledning, bruker oppdatert kart fra TomTom kart aksje og veibane veiledning.