Nnywellness.com

Feilsøke JVC RX-5000VBK


Feilsøke JVC RX-5000VBK

JVC RX-5000VBK lyd-/ kontroll mottakeren er kompatibel med Dolby Surround Pro Logic lyd standard, så det fungerer bra for hjem teater-type programmer. Mottakeren kan også brukes i en stereo standardapplikasjonen og gir 100 watt per kanal i miljøet. Problemer kan omfatte ingen lyd, eller lyden kommer fra feil antall høyttalere blant annet, men du kan feilsøke disse problemene med litt tålmodighet.

Instruksjoner

• Koble strømledningen fast hvis skjermen ikke lyser. Kontroller at du har en kilde koblet også; for JVC lyd-/ kontroll mottakeren å levere lyd til høyttalerne, du trenger en input av noe slag, som kabelboks. Teste funksjonaliteten til enheten på egen hånd ved å velge FM radio alternativet, som er inkludert i boksen JVC. Hvis det er ingen antenne, lytte til en susing å indikere at mottakeren fungerer.

• Sjekk høyttaler ledningsnett hvis lyden bare kommer ut av noen av høyttalerne eller det er ingen lyd i det hele tatt. Kontroller at hver høyttaler har to ledninger som fører til det og at de er koblet på høyttaleren og mottakeren. Ikke overse fronthøyttaler balansekontroll hvis det er lyden av en stereo side bare. Balansekontroll er på forsiden av mottakeren. Trykk "Juster" slik at pilen tastene funksjon. Trykk opp eller ned-knappene til "Balanse" vises på skjermen. Trykk på venstre eller høyre pil til å justere.

• Redusere volumet fra store urskiven foran JVC RX-5000VBK hvis "Overlast" vises på skjermen. Trykk på strømknappen for å tilbakestille mottakeren. Hvis mottakeren ikke tilbakestille og "Overload" meldingen forblir, bare fjerne støpselet et øyeblikk og plugg den tilbake igjen.