Nnywellness.com

Slik lader GT7B-4 batterier


Slik lader GT7B-4 batterier

GT7B-4 batteriet, også kalt YT7B-BS, er en 12-volts, 6,5 forsterker-timen "forseglet gel" batteri utviklet for bruk med motorsykler. Selv om det er et lite vedlikehold forseglet-cellers batteri, kan det være kjøre ned og må lade. Opplading prosessen er lik som for alle batterier av typen. Prosessen krever bare en grunnleggende forståelse av hvordan batterier er koblet og hvor å bruk en batterilader, pluss muligheten til å bruk en skrutrekker eller fastnøkkel.

Instruksjoner

• Finne batteriet fører. Hvis de er skitne, rengjør dem. Batterikabel er vanligvis fargen-arbeide, med en rød føre positivt (+) terminal og en svart leder til negativt (-) terminal. Dette er ikke alltid tilfelle. Hvis kundeemnet fargene ikke finner de positive og negative terminalene, søke batteriholderen for "+" og "-" tegninger ved terminalene.

• Ved hjelp av passende størrelse fastnøkkel eller skrutrekker, koble positive ledningen fra batteriet. Bøy forsiktig ledelsen slik at det ikke kan falle tilbake på terminalen. Bruke bånd eller hyssing for å holde den unna om nødvendig. Fjerne negative ledelsen på samme måte.

• Rengjør batteri terminalene. Pensle med en stiv stålbørste å fjerne alle spor av fett, skitt og korrosjon. Tørk bort rusk så terminalene skinne og området rundt dem er gratis materiale som kan utføre elektrisitet.

• Sjekk batteriladeren er satt til 12 volt og ikke er koblet til stikkontakten. Den GT7B-4 er en 6,5 forsterker-timen batteri, så velg den laveste ladestrøm tilbys av laderen. Koble laderen fører til batteriet terminalene, sikre at du observerer riktig polaritet.

• Koble laderen til strømforsyningen, kontroller spenningen og gjeldende innstillinger og deretter slå på laderen. Lys og/eller kostnad strømmåleren skal vise at batteriet lades.

Observere GT7B-4 batteriet regelmessig. Sjekk gratis Nivåmeter eller lys på laderen og fortsette å lade inntil de indikerer at lading er fullført.

Hvis batteriet føles veldig varmt, eller hvis det gjør boblende lyder, koble laderen umiddelbart.

• Slå av laderen og koble fra strømforsyningen. Fjern lader ledningene fra GT7B-4 batteriet, fjerner første positive ledningen og negative ledningen. Koble batteriet til motorsykkel kretsene ved første reverteres negative batteri ledelsen og de positive og negative.

Tips og advarsler

  • Fjerne batteriet fra sykkelen mellom trinn 2 og trinn 3. Dette er nyttig i dårlig vær, eller når et utløp for laderen ikke er innenfor enkel rekkevidde av sykkelen.
  • Hold batteriet terminalene rene for å forbedre normal lading når sykkelen er i bruk, og dermed redusere behovet for å lade batteriet GT7B-4 med en separat lader.
  • Motorsykkel og bil batterier kan ventilere hydrogengass når overladet. Dette er svært eksplosivt, så alltid belaste sakte i et godt ventilert område.
  • Fjern alle smykker og metall klokker før håndtering batterier. Utilsiktet kontakt mellom smykker og batteri terminalene kan sjokkere eller brenne deg.