Nnywellness.com

Elektrisk bil Club i Illinois


Elektrisk bil Club i Illinois

Den elektriske bilen Association (EAA) er en non-profit organisasjon som talsmenn og utdanner offentligheten om elektriske kjøretøy bruk. Grunnlagt i 1967, har over 70 nasjonale og internasjonale kapitler. Fox dalen elektrisk Auto Association (FVEAA) er Illinois kapitlet på EAA og en av de mest aktive. For tiden, det er bare ca 200 elektriske biler på veien i Illinois, og FVEAA håper å endre.

Historie

Bedt av oljekrisen i 1970, begynte FVEAA i 1975. Bil selskaper ikke var interessert i å bygge elektriske biler så FVEAA medlemmer bundet sammen for å gjøre det selv. Gruppen ble innlemmet i Illinois state i 1979 og ble et kapittel i EAA i 2004. FVEAA er stadig i popularitet og medlemskap øker kraftig som gasspriser, avhengighet av utenlandsk olje og hensynet til miljøet kontinuerlig vokse større.

Medlemmer

FVEAA har over 200 medlemmer fra Illinois og fire nærliggende stater. Ca 40 medlemmer egne elektriske biler. Gruppen pleide å være mest mannlige, men som er raskt endret. FVEAA President Ted Lowe sa i et intervju fra 2008 til Associated Press, nå det er mer menn, koner, college kids, grandmas, grandpas. Den demografiske er helt forskjellig fra hva det var for noen år siden." Medlemskontingenten gå mot deres månedlige nyhetsbrev og offentlige elektriske kjøretøy arrangementer som propagandamøter, viser og rides.

Møter

Månedlige møter holdes i Naperville, ca 30 miles fra Chicago. Møter generelt omfatter gjest høyttaler, nettverk, elektriske kjøretøy visning (for eksempel Northwestern Universitys solenergi bil inntreden i den amerikanske Solar Challenge 2010) og en tombola å skaffe penger til organisasjonen. Møter siste ca tre timer. Ikke-medlemmer er velkommen til å delta for å lære mer om elektriske transport, se medlemmenes elektriske biler og få hjelp konvertere et gass-brenning kjøretøy til en elektrisk ettall. Lading er tilgjengelig for elektriske biler med 120 og 240 v AC.

Prosjekter

FVEAA konverterer en gass-drevet bil til elektrisk hver årene. Klengenavnet "club biler", tjener de som en praktisk læring mulighet for nye medlemmer. FVEAA medlemmer bli ofte eiere av club-bilene. De har konvertert en 1976 Fiat, 1990 Nissan Sentra, Ford Ranger og en 1985 Porsche 944.

Mål

En av de FVEAA første mål i 1970 skulle være uavhengig av olje. Nå er sine hovedmål å oppmuntre ren og effektiv energibruk gjennom elektriske biler. Det fungerer som en informasjonskilde om elektriske kjøretøy utviklingen, oppfordrer eksperimentering elektriske kjøretøy bygningen og setter sammen offentlige utstillinger og arrangementer for å opplyse offentligheten om fremskritt og fordelene med elbil-teknologi. FVEAA søker også å utvide antall ladestasjoner i Illinois slik at elektriske biler kan bli et levedyktig alternativ til bilistene.

Moro fakta

Konvertere en gass-brenning bil til elektrisk koster mellom $5000 og $9,000. Illinois beboere kan motta en $4000 stipend fra IL Environmental Protection Agency for å konvertere sine biler. FVEAA kan hjelpe med konverteringen og fortelle deg hvordan du mottar sjekken.