Nnywellness.com

Hvordan du Wire en Marine ankervinsj


Elektrisk marine windlasses gir sterk og pålitelig strøm for håndtering av linjer og heve ankeret. Mange anchor windlasses utstyrt med en spesiell plass på trommelen for gripende anker kjeden, som gjør hele ankeret heve prosessen mye mindre arbeidskrevende. Elektrisk windlasses er ikke komplisert å installere og makt; de krever bare en bryter og tre stykker av tunge wire. Svitsjen og wire må ha riktig størrelse for å bære maksimal belastning fra ankervinsj motoren - undersized wire eller brytere kan føre ankervinsj og opprette en brannfare.

Instruksjoner

• Klipp et stykke wire å lage et løp fra batteriet positiv terminal stripen til ankervinsj positive terminal. Stripe 1/2 tommers isolasjon fra endene av positive ledningen med wire strippere. Crimp en ring terminal på i hver ende av ledningen med terminal crimpers. Installere positive ledningen på batteriet positiv terminal stripen og på ankervinsj positiv terminalen.

• Montere bryteren i en posisjon som vil være praktisk til personen arbeider ankervinsj, med metoden fra bryteren produsenten.

• Klipp et stykke wire å kjøre fra bryteren terminalene til batteriet negativ terminal stripen. Stripe 1/2 tommers isolasjon fra endene av kabelen med wire strippere. Crimp en ring terminal på i hver ende av ledningen med terminal crimpers. Installere ledningen på batteriet negativ terminal stripen og bryteren terminal.

• Klipp et stykke wire kjøre fra bryteren terminalene til negative innlegg på ankervinsj. Stripe 1/2 tommers isolasjon fra endene av kabelen med wire strippere. Crimp en ring terminal på i hver ende av ledningen med terminal crimpers. Installere ledningen på bryteren terminalen og ankervinsj negative terminalen.