Nnywellness.com

Hvordan å montere Throttle Body skaftet av Carter BBD forgassere


Carter BBD to fat forgasseren ble brukt fra 1950 gjennom 1980-tallet, hovedsakelig på DeSoto, Chrysler og Jeep produkter med sekssylindrede eller små-blokk V8-motorer. Som navnet tilsier, BBD har to fat, eller drivstoff kretser som leverer drivstoff til motoren. Luftstrømmen styres av to gass plater som er knyttet til gass akselen.

Instruksjoner

• Skyv gasspaken akselen gjennom den venstre eller førerens side, av forgasser kroppen. Den gjengede enden av skaftet for å være stikker ut av denne enden av kroppen du.

• Snu forgasseren, så du ser nederst. Forgasseren har to hull, der gass-platene sitter. Gass akselen har to plasser i at gass-platene Gli gjennom, og hvert spor har to skruehullene i den. Snu skaftet slik gjengede enden av hullene er vendt fra deg.

• Vri akselen med klokken til sporene er mot deg.

• Se på gass platene. De har to hull i dem som stemmer overens med hullene i gassen akselen. Kanten av platene er skrå i 45-graders vinkel. De bare går på en måte. Holde gass plate så kortsiden, der skråkant begynner, står i forgasseren og mot gjenger hullene i gassen akselen.

• Skyv gasspaken platen inn akselen. Line opp hullene. Slå akselen i retning mot klokken, slik gass-plate sitter mot sidene av forgasser kroppen. Skråkant på hver side av gass platen bør passe flush mot forgasser kroppen og hullene skal vende mot deg. Hvis ikke, ta ut platen, slå den over og sette den inn igjen. Installer og stram de to skruene med en liten flat-head skrutrekker. Gjenta for andre plate.