Nnywellness.com

Hvordan å få tilgang til et minnekort på en Samsung instinkt


Hvordan å få tilgang til et minnekort på en Samsung instinkt

Samsung instinkt er en Internett-aktivert mobiltelefon. Den leveres med et 2 GB MicroSD-minnekort kan inneholde til en 8GB-kort. Minnekortet kan brukeren utvide telefonens interne minne og også lagre data laste inn i telefonen. Det er viktig å vite hvordan å få tilgang til data på minnekortet for nedlasting til en datamaskin eller fjerne plass på kortet for mer data. Brukere kan få tilgang til data på kortet bruker en USB-port på en PC.

Instruksjoner

Få tilgang til Data Via Vinduer

• Installere USB-programvaren. Inkludert programvare-CDen inn i datamaskinens CD-stasjon. Programvaren installasjonsprogrammet lastes automatisk. Klikk "USB sjåfør" på den skjermen meny. Velg "Installer" for å begynne installasjonen. Klikk "Begin" å følge på skjermen for å fullføre oppsettet.

• Koble den medfølgende USB-kabelen til en port på Datamaskinkonsollen. Koble den motsatte enden til USB-kontakten på siden av Samsung instinkt. Slå av telefonen. Datamaskinen finne automatisk telefonen.

• Dobbeltklikk på "Min datamaskin" eller "Datamaskin" ikonet på skrivebordet, avhengig av operativsystemet, eller tilgang til den via "Start"-menyen. Finn Samsung Instinct på listen over lagringsenheter. Dobbeltklikk stasjonen vise innholdet.

• Dobbeltklikk mappen "Lagringen Card". Du vil se alt innholdet lagret på MicroSD-kortet. Du kan kopiere data i mapper på skrivebordet på andre steder på PCen. Kopiere et element ved å høyreklikke og velge "Kopi". Hvis du vil lime inn elementet i ønsket reisemål, høyreklikk og velg "Lim".

Få tilgang til Data Via Sprint Media Manager

• Koble instinkt ved å koble den medfølgende kabelen til en USB-port på PC og den motsatte enden i instinkt. Aktivere instinkt og at datamaskinen skal gjenkjenne telefonen.

• Åpne våren Media Manager ved å klikke "Start" og "Alle programmer". Finn "Våren instinkt programmer" og velg "Sprint Media Manager".

• Klikk "Søk" for å søke medieenheter for nye filer. Når søket er fullført, vises alle filer på MicroSD-kortet. Du vil nå ha tilgang til å vise eller høre data. Overføre data til datamaskinen ved å velge filen og klikke "Overfør".